Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, oszinten, fel tudtol nezni az ilyen nokre?
Bar ugye az ugyanilyen tipusu holgyek nem mernek mar ideirni ...mert nincs tobb eszerv...azt azert leirnam hogy nagy kulonbseg van akozott hogy megbocsatok meg akozott hogy szeretlek dragam es pincsikutya leszek....ezek utan a s.....
t nyalni...miutan mas p.....at nyalta...ahelyett hogy kinyitotta volna a szajat ha gond van..hatbatamad?Es ti azt mondjatok hogy ketton all egy kapcsolat?Akkor miert nem tudott megcsalas elott beszelni?
Én ez a nő voltam az előző kapcsolatomban... Nincs is már egy csepp tartás a saját szememben sem, nem érte meg a második esély. Tanulópénz megvolt.
29/N
Dehogy tudnék felnézni!
Nem ismerem a körülményeket, de gondolom foggal körömmel ragaszkodik egy olyan emberhez, (akit nem neveznék férfinak), aki le se szarja az érzéseit!
Akkor most mar boldog vagy,kerdezo,tolongtak a ferfiak,es megerositettek,hogy igazad van,es ocsarolhatod a baratnodet is,nevtelenul...
Koszi,de ilyen baratnotol mentsen meg az eg...
Az o elete,nem kene itelkezned,es kibeszelned...most mar orulhetsz,hogy kopkodnek...
Kedves kérdező, köszi,de nem vagyok beteg hálistennek...Milyen jó ,hogy pár mondatból, tudod,milyen vagyok, ki vagyok...
Utolsó mondatodra reagálnék még.
Hova veszett a tartás a mai nőkből?
A régiekből? Akik azt vallották, az asszony köténye mindent eltakar?
Elmondanám, hogy 50 éves vagyok, 31 éve házas.Volt botlása a férjemnek, de ettől még szeretjük egymást,együtt vagyunk, és kurvxára nem érdekel,más szerint hogy kellett volna cselekednem,meg mit kellett volna tennem ,éreznem más szerint.Idegenek véleménye meg pláne nem érdekel.
Reagálhatsz, írkálhatsz, szíved joga, de én itt befejeztem veled a diskurzust.További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!