Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak miert kell a noknek megbocsatani egy megcsalast de egy ferfinek alap hogy egy no ilyet nem. Tehet?
"Ezek a nok felnek hogy 40 evesen 2 gyerekkel havi 100.000 ftbol mihez kezdenek"
Ezt a házasság előtt kell mérlegelni, nem utána...
Egyreszt mert nagy altalanossagban a ferfi a csalad fenntarto, ez mindig egy fontos tenyezo. A masik hogy 40+ ahogy leirtad 2 gyerekkel azert az ember mar merlegel. Lehet kedvezobb szamara szemethunyni, mintsem borítani es elorol kezdeni. Gondolom mar csak azert is, mert ilyenkor mar nehezebb az ismerkedes, partalalas. A masik az, hogy egy no teljesen maskepp mukodik mint egy ferfi. Egy ferfinek hatalmas csorbat ejt az egojan ha megcsaljak, amin tobbsege keptelen tullepni. Sokkal buszkebb egy ferfi altalaban mint egy no. De nem is akarom tul magyarazni gondolom mindenki tudja, mirol beszelek.
Ettol fuggetlenul en sem ertem, hogy lehet egyutt elni valakivel egy megcsalast kovetoen. Szerintem oriasi tores lehet ez egy kapcsolatban. Megis sokan egyutt maradnak a fenti okok miatt. Legalabb is azt gondolom hogy ezek a donto tenyezok. Aztan persze van az, mikor valaki halalosan szerelmes es nem latja a fatol az erdot. Illetve no a novel mindig rivalizal, szerintem a megcsalt felesegben ilyenkor merulhetnek fel olyan gondolatok hogy “mar csak azert sem” adom a ferjem. De ez eleg alacsony IQ-ra es onbecsulesre vall. Hosszutavon jot is tett a szeretonek, az meg talalhat normalis pasast. Meg a masik az, hogy utolag mar konnyu felvagni azzal hogy a ferj maradt a feleseggel,ha oda barmikor is be tudott ferkozni egy 3. az mar regen rossz, en ugy gondolom
Mert a férfinek több esze van.
De van,. hogy mindkettő fél ugyanolyan gyenge és félnek változtatni, gyengék a megszokás stb....unalmas de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!