Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dicsérgeti az ápolónőt? Negcsal? Mit tegyek?
először is nem kislány.
fenőtt, dolgozó, nálad fiatalabb nő.
de NŐ!
másrészt irigy vagy szerintem rá.
ha a férjed észrevette, nyilván nem átlagos, meg nem csúnya lány kategória, hanem szép és csinos.
ha a párod löki ezt asódert az áőpolónőnek, akkor az flört.
nem nőként, hanem eü. szakemberként van jelen, semmi szükség a külsejére onatkozó megjegyzésekre.
ez a párodról is sokat elmond, és semmi jót.
meg lehet köszönni az ápoló szakértelmét, munkáját, de nincs szükség ilyen nyáladzásra, meg udvarolgatásra, ezt nyugodtan megmondhatod a párodnak.
az ápolónő meg nem hiszem, hogy flegma, egyszerűen így védekezik a férjedhez hasonló rámenős betegek ellen.
Akkor eüs dolgozóként elmondom neked, hogy borzasztó nehéz beteg emberekkel dolgozni. És sokszor a te dolgod,hogy a legrosszabb helyzetben is pozitívumot sugározt a betegek felé. Szerencsétlent hagyjad már nevetgélni kérlek.
Nőként pedig azt szeretném hozzáfűzni,hogy teljesen igazad van,mert tökmindegy,hogy eüs dolgozó,bolti eladó,táncoslány vagy fodrász én is felháborodnék,ha a férjem egy idegen csajnak csapná a szelet. Szerintem nyugodtan szóljál rá a párodra,hogy vegyen már vissza. Az is elgondolkodtató,hogy máskor is csinálja-e és,hogy mit csinálna ha az említett hölgy még viszonozná is a flörtöt.
Tehát a párod elleni felvetésed teljese jogos,de erről nem a csinos fiatal hölgy tehet.
'És de, a szememben egy kislány.'
kislány, akkor lenne, ha kiskorú lenne, mondjuk 10-12 éves, és a szülei tartanák el, és a másodlagos nemi jellegek nem lennének rajta.
így viszont nagykorú, önmagát eltartó, felnőtt nőről beszélünk, akinél te idősebb vagy, de csak emiatt nem kilányozhatnád le, merrt ennek a szónak negatív konnotációja van, és egyértelmű, hogy te pejortív értelemben használod.
vagy ha ragaszkodsz ehhez a kifejezéshez, akkor fogalmazzunk úgy, hogy a férjed kislányokra bukik, és ez tökre beteges.
'Elég fura, hogy ő felel ennyi betegért, néha szinte teljesen egyedül...'
szerintem nem furcsa, hanem azt bizonyítja, hogy megbízható, jó munkaerő, aki fiatal kora ellenére már letett valamit az asztalra, és a felettesei rá mernek bízni ennyi beteget.
'Ami zavar még az az, hogy sokat röhögcsél, hangosan.'
téged egyetlen dolog zavarhatna: a férjed és a saját viselkedésed!
nem az ápolónőn kéne irigykedve, féltékenykedve és totál rosszindulatúan köszörülnöd a nyelved, hanem inkább azon agyalj, mi nem stimmel a ti kapcsolatotokban, hogy a férjed kifelé kacsingat?
Szerintem sem a hölgy a hibas
Tenyleg nagy kerdes az h a parod ilyen e valojaban?
Szerintem ha a helyzet ugy hozza siman flörtöl massal is
es ha valaki viszonozza nagy a baj
az a kerdes h hü volt e hozzad eddig is???
Nem akarlak megijeszteni tenyleg
De beszeld meg vele ezt...
Mi a parommal megbeszeltük mar
öt is zavarna ha flörtölnek,engem is zavarna ha flörtölne
de mi tudjuk h a kapcsolatban hol a hatar h gond ne legyen
vannak olyan parok akik kiegyeznek a flörtig semmi több szimplan flört
de mi pl azt sem
Beszelj vele erröl felnött emberek vagytok
ha valami zavar el kell mondani azert a ferjed nem?
Ha mindenki bámulja meg végigméri, amikor belép a kórterembe, akkor nyilván nem átlagos, hanem szép/csinos. Az meg, hogy esetleg flegma a férfi betegekkel; vajon miért, valszeg napi szinten kell elhajtogatnia a férjedhez hasonló nyáladzzókat. Hidd el, te is változtatnál a stílusodon, ha a legtöbb faszi szándékosan félreértené az alap kedvességet, csak mert jól nézel ki.
A férjeddel kellene beszélgetned, nem a “kislányon” (aki a párod, és mások szemében igencsak felnőtt nő) háborogni.
Jah, és nem, nem gondolom, hogy megcsal vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!