Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Dicsérgeti az ápolónőt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dicsérgeti az ápolónőt? Negcsal? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom 30 éves férfi,kórházba került egy motor sérülés miatt, szerencsére nem történt nagy baj, de a kórházban kell maradnia még egy darabig. Viszont van egy kis baj. Van egy fiatal ápolónő, tőlünk jóval fiatalabb, nem csúnya lány, olyan átlagos. Tudomásomra jutott, hogy a párom gyakran dícsérgeti ezt a kislányt, hogy milyen szép, meg kedves. A nővérem hallotta meg véletlenül, amikor a kórterem előtt vátakozott. Aztán mikor én mentem be akkor láttam ,hogy a pult előtt áll a párom ,és a kislánnyal beszélget. Ahogy én észrevettem, a kis nővérke szépen elhajt mindenkit aki bepróbálkozik nála, kicsit flegma a férfi betegekkel amennyire én látom. Gondolom ,inkább jönne össze egy orvossal mint egy beteggel, de akkor is aggódom. Meg eleve belegondolok, normális dolog ez a páromtól, ez már flörtnek számít?
2018. máj. 5. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Betegesen féltékeny vagy.
2018. máj. 5. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok betegesen féltékeny, tudom hogy a párom alapból mindenkivel jó fej. Vannak lány barátai is, az sem izgat, nem korlátozzuk egymást ilyen téren. Csak ez most más...ahogy besétál az a kislány a kórteremben és mindenki őt bámulja, és igen a párom is végig méri... Hiába csak egy fiatal kislány de annyi ember van neki kiszolgáltatva. Lehet csak a párom is e-miatt ilyen vele ? A kiszolgáltatottság? Nem tudom, de akkor us zavar. Hallottam azt is, hogy a párom bátran érdeklődött a nővérke beosztása után... Ez volt az első ami felhúzott..
2018. máj. 5. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

először is nem kislány.

fenőtt, dolgozó, nálad fiatalabb nő.

de NŐ!

másrészt irigy vagy szerintem rá.

ha a férjed észrevette, nyilván nem átlagos, meg nem csúnya lány kategória, hanem szép és csinos.

ha a párod löki ezt asódert az áőpolónőnek, akkor az flört.

nem nőként, hanem eü. szakemberként van jelen, semmi szükség a külsejére onatkozó megjegyzésekre.

ez a párodról is sokat elmond, és semmi jót.

meg lehet köszönni az ápoló szakértelmét, munkáját, de nincs szükség ilyen nyáladzásra, meg udvarolgatásra, ezt nyugodtan megmondhatod a párodnak.

az ápolónő meg nem hiszem, hogy flegma, egyszerűen így védekezik a férjedhez hasonló rámenős betegek ellen.

2018. máj. 5. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
javítom: FELNŐTT, dolgozó nő...
2018. máj. 5. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá féltékeny. És de, a szememben egy kislány. Elég fura, hogy ő felel ennyi betegért, néha szinte teljesen egyedül... Ami zavar még az az, hogy sokat röhögcsél, hangosan. Nem azt mondom ,hogy a feladatát nem végzi el, de egy ápolónőnek nem kellene így nevetgélnie mindenki elott.
2018. máj. 5. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor eüs dolgozóként elmondom neked, hogy borzasztó nehéz beteg emberekkel dolgozni. És sokszor a te dolgod,hogy a legrosszabb helyzetben is pozitívumot sugározt a betegek felé. Szerencsétlent hagyjad már nevetgélni kérlek.

Nőként pedig azt szeretném hozzáfűzni,hogy teljesen igazad van,mert tökmindegy,hogy eüs dolgozó,bolti eladó,táncoslány vagy fodrász én is felháborodnék,ha a férjem egy idegen csajnak csapná a szelet. Szerintem nyugodtan szóljál rá a párodra,hogy vegyen már vissza. Az is elgondolkodtató,hogy máskor is csinálja-e és,hogy mit csinálna ha az említett hölgy még viszonozná is a flörtöt.

Tehát a párod elleni felvetésed teljese jogos,de erről nem a csinos fiatal hölgy tehet.

2018. máj. 5. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

'És de, a szememben egy kislány.'

kislány, akkor lenne, ha kiskorú lenne, mondjuk 10-12 éves, és a szülei tartanák el, és a másodlagos nemi jellegek nem lennének rajta.

így viszont nagykorú, önmagát eltartó, felnőtt nőről beszélünk, akinél te idősebb vagy, de csak emiatt nem kilányozhatnád le, merrt ennek a szónak negatív konnotációja van, és egyértelmű, hogy te pejortív értelemben használod.

vagy ha ragaszkodsz ehhez a kifejezéshez, akkor fogalmazzunk úgy, hogy a férjed kislányokra bukik, és ez tökre beteges.

'Elég fura, hogy ő felel ennyi betegért, néha szinte teljesen egyedül...'

szerintem nem furcsa, hanem azt bizonyítja, hogy megbízható, jó munkaerő, aki fiatal kora ellenére már letett valamit az asztalra, és a felettesei rá mernek bízni ennyi beteget.

'Ami zavar még az az, hogy sokat röhögcsél, hangosan.'

téged egyetlen dolog zavarhatna: a férjed és a saját viselkedésed!

nem az ápolónőn kéne irigykedve, féltékenykedve és totál rosszindulatúan köszörülnöd a nyelved, hanem inkább azon agyalj, mi nem stimmel a ti kapcsolatotokban, hogy a férjed kifelé kacsingat?

2018. máj. 5. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sem a hölgy a hibas

Tenyleg nagy kerdes az h a parod ilyen e valojaban?

Szerintem ha a helyzet ugy hozza siman flörtöl massal is

es ha valaki viszonozza nagy a baj

az a kerdes h hü volt e hozzad eddig is???

Nem akarlak megijeszteni tenyleg

De beszeld meg vele ezt...

Mi a parommal megbeszeltük mar

öt is zavarna ha flörtölnek,engem is zavarna ha flörtölne

de mi tudjuk h a kapcsolatban hol a hatar h gond ne legyen

vannak olyan parok akik kiegyeznek a flörtig semmi több szimplan flört

de mi pl azt sem

Beszelj vele erröl felnött emberek vagytok

ha valami zavar el kell mondani azert a ferjed nem?

2018. máj. 5. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Ha mindenki bámulja meg végigméri, amikor belép a kórterembe, akkor nyilván nem átlagos, hanem szép/csinos. Az meg, hogy esetleg flegma a férfi betegekkel; vajon miért, valszeg napi szinten kell elhajtogatnia a férjedhez hasonló nyáladzzókat. Hidd el, te is változtatnál a stílusodon, ha a legtöbb faszi szándékosan félreértené az alap kedvességet, csak mert jól nézel ki.

A férjeddel kellene beszélgetned, nem a “kislányon” (aki a párod, és mások szemében igencsak felnőtt nő) háborogni.

Jah, és nem, nem gondolom, hogy megcsal vele.

2018. máj. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!