Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elfogadnátok azt az indoklá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elfogadnátok azt az indoklást, ha megcsalna a pasitok valamelyik közeli hozzátartozótokkal, hogy a nő hibája volt, mert felkínálta magát?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy csinos nő, akinek van egy jó pasija. A pasi más nőknek is kívánatos. Az adott nőnek mondjuk van egy könnyűvérű, de vonzó barátnője vagy nővére vagy húga vagy egyéb rokona, aki szemet vet a pasira, és lefekszik vele.

Ha ti lennétek az a bizonyos nő akit megcsaltak, és kiderülne a megcsalás, akkor elfogadnátok a következő indoklást a pasitól:

"Nem ő tehet róla, mivel egy csinos nő felajánlkozott neki szexre, és egy egészséges férfi ilyenkor nem tud ellenállni, mert ez ösztönös. Ösztönös szinten belé van kódolva a férfiakba, hogy minél több fiatal és csinos nőt termékenyítsenek meg, így ha adódik ilyen lehetőség, akkor nem lehet ellenállni. Ez a nő hibája, nem kellett volna felkínálni magát."

Ti elfogadnátok ezt az indoklást és megbocsátanátok?

2018. máj. 5. 14:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

# 8

Ha nő létemre én csalnám meg a párom a felkínálkozó pasikkal, azért ki lenne a hibás?

2018. máj. 5. 17:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy pisztolyt fogott rá a nő vagy egyszerűen csak leteperte és megerőszakolta. És nekem is meglenne az elméletem, hogy aki nem tud hűséges lenni, az nem áll készen egy kapcsolatra, és ha nem tud uralkodni az ösztönein, nem vagyok perverz, hogy állattal legyek együtt...
2018. máj. 5. 20:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

El. És elkezdenék keresni egy masszív nagytestű ebekre kalibrált pórázt.

Ilyet a kutyám csinált amíg neveletlen volt. Szóval lehet, hogy szégyen ide vagy oda, de lehet lenne egy körünk a kutyaiskolába vele.

2018. máj. 5. 21:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Elfogadnám az indoklást és megbocsátanék, miután szakítok vele.
2018. máj. 5. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!