Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok azt az indoklást, ha megcsalna a pasitok valamelyik közeli hozzátartozótokkal, hogy a nő hibája volt, mert felkínálta magát?
Tegyük fel van egy csinos nő, akinek van egy jó pasija. A pasi más nőknek is kívánatos. Az adott nőnek mondjuk van egy könnyűvérű, de vonzó barátnője vagy nővére vagy húga vagy egyéb rokona, aki szemet vet a pasira, és lefekszik vele.
Ha ti lennétek az a bizonyos nő akit megcsaltak, és kiderülne a megcsalás, akkor elfogadnátok a következő indoklást a pasitól:
"Nem ő tehet róla, mivel egy csinos nő felajánlkozott neki szexre, és egy egészséges férfi ilyenkor nem tud ellenállni, mert ez ösztönös. Ösztönös szinten belé van kódolva a férfiakba, hogy minél több fiatal és csinos nőt termékenyítsenek meg, így ha adódik ilyen lehetőség, akkor nem lehet ellenállni. Ez a nő hibája, nem kellett volna felkínálni magát."
Ti elfogadnátok ezt az indoklást és megbocsátanátok?
"Semmi baj, Drágám. Én is lefeküdtem az öcséddel/bátyáddal/haveroddal/apáddal is. Tudod, ez a nőkben is ilyen ösztön szintű, hogy peteéréskor azt a kant keresik, akinek erősebbek a génjei. Nem tehetek róla, hogy a tesód ennyivel jobb pasi nálad. De ezek után tudom, hogy ez téged sem zavar. Úgy örülök, hogy többé nem kell titkolóznunk egymás előtt, mert mindketten belátjuk, hogy ez természetes.
És most légyszi mosogass el és söpörj össze, mert lassan peteérésem lesz és randin lesz egy kigyúrt pasival."
Igen vannak ösztöneink ami a mai napig bennünk vannak...viszont nem is vagyunk állatok szóval elvileg kordában kéne tudjuk tartani.
A megcsalásra sosincs jó magyarázat, mindig csak egy nagyon csúnya átverés és megalázás marad.
Ha valaki elhanyagolja magát vagy rosszul bánik a párjával abból az következne, hogy a másik szakít vele(miután nem sikerült megbeszélni a problémát), nem pedig az, hogy megcsalja.
Aki megcsalja a másikat az mindig gerinctelen, akkor is, ha utána összejön a szeretővel.
Egyébként én nem akarnám, hogy a pasim csak azért legyen hűséges hozzám, mert senki sem ajánlja fel neki a lábaközèt.
Te lennél olyan férfival 55ös, aki csak azért nem csalna meg, mert nincs rá lehetősége?
Azokat én is elítélem, akik a kedves, szerető, odaadó párját megcsalja. Én csak annyira vagyok ösztönlény, hogy 15 év szexmentes házasságban élek, és nem mentem félre, pedig megtehettem volna, és minden napom egy pokol, pontosan az elfojtott ösztöneim miatt.
Azóta lett egy kis birodalmunk, gyerekünk és semmi kedvem sincs felrúgni az egészet, mivel ketten építettük fel, üzleti partnerek vagyunk.
Lehet itt okoskodni, meg az erkölcs csőszt játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!