Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak minden képre szíves likeot tesz egy nő akivel mellesleg meg is csalt csak meg bocsatotam. De ma elegem lett le tiltottamagunkról a páromat ki hogy csinálna tovább?
Ezt megértem. Végülis senki nem akar olyan férfit akinek lógnak hátul a betyárkörték.
És azzal hogy letiltod magadtól, akkor szerinted letiltja azt a nőt is, és majd sírva könyörög a lábtörlődön hogy bocsáss meg neki??
Vagy elmegy a csajhoz vigasztalódni amég kihisztized magad? Esetleg tovább is...
Az elsőt megbocsátottad, ok. De az hogy ezek után is tartották a kapcsolatot, azt nem kellett volna. Kapott egy második esélyt, a minimum lett volna hogy megszakít vele mindent. Persze kérdés beszéltek is, vagy csak a csaj próbálkozott a szivecskékkel, mert ez sem mindegy.
Higgadj le, és beszéljétek meg.
Maradtál ugyan abban a kapcsolatban csak most már a párod nyugodtabban tehet meg bármit?
Te tettél sgy lépését és elfogadtad, hogy őn tett dolgokat. Neki is lépnie kellett volna és rendbe tennie az életét. Innen úgy néz ki, hogy ő csak szabadabb lett.
"A páromnak minden képre szíves likeot tesz egy nő akivel mellesleg meg is csalt csak meg bocsatotam."
Kár tovább ragozni, hülye vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!