Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod szemmel a pasidat?
A volt barátomat abszolút nem tartottam szem előtt. Összekavart egy csajjal facebookon. Abban a pillanatban ki is tettem.
Nálam a bizalom alap ha megsértik és átvernek lapát.
A jelenlegi páromat a kapcsolatunk elején nagyon szemmel tartottam hála az előző rossz tapasztalatnak... Persze alaptalanul tetten mindezt... De erről sikerült leszoknom.
A lényeg hogy a te esetben azt tudom mondani én nem tudnám kiverni a fejemből a történteket. Nem bíznék benne és valószínűleg szemmel tartanám. De ebben az esetben inkább azt a kérdést tedd fel magadban hogy jó e ez így neked? :/
Keress valakit aki mellett nem érzed ezt.
Nem "tartom szemmel".
Egyrészt nem adott soha okot bizalmatlanságra.
Másrészt én egy olyan helyzetben, hogy egyértelműen kiderül, hogy kavar/kavart valakivel, eleve nem is maradnék vele.
Nem tartom szemmel, mert soha nem adott okot a féltékenykedésre. Tudjuk egymás jelszavait, kódjait, soha nem néztem meg az üzeneteit sem.
Viszont nem szeretem ha átvernek, hülyének néznek és megaláznak, szóval ha 1x előfordul hogy mással kavar, akkor segítek neki csomagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!