Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire tartod szemmel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod szemmel a pasidat?

Figyelt kérdés
ha már egyszer kiderült, hogy más nővel is kavart, akár online, utána el tudod ezt a gyanúdat engedni, hogy mi van, ha a hátad mögött megint bizalmaskodni kezd valakivel és flörtöl?

2018. ápr. 24. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A volt barátomat abszolút nem tartottam szem előtt. Összekavart egy csajjal facebookon. Abban a pillanatban ki is tettem.

Nálam a bizalom alap ha megsértik és átvernek lapát.

A jelenlegi páromat a kapcsolatunk elején nagyon szemmel tartottam hála az előző rossz tapasztalatnak... Persze alaptalanul tetten mindezt... De erről sikerült leszoknom.

A lényeg hogy a te esetben azt tudom mondani én nem tudnám kiverni a fejemből a történteket. Nem bíznék benne és valószínűleg szemmel tartanám. De ebben az esetben inkább azt a kérdést tedd fel magadban hogy jó e ez így neked? :/

Keress valakit aki mellett nem érzed ezt.

2018. ápr. 24. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem "tartom szemmel".

Egyrészt nem adott soha okot bizalmatlanságra.

Másrészt én egy olyan helyzetben, hogy egyértelműen kiderül, hogy kavar/kavart valakivel, eleve nem is maradnék vele.

2018. ápr. 24. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam maximális a bizalom (nem tartom szemmel a párom, nem olvasok bele az özeneteibe, nem nyomozok hogy kivel mit beszélget, kivel mikor találkozik), de csak egyszer lehet eljátszani, utána már soha nem jön vissza. Nem vagyok hajlandó féltékenykedni, kombinálni vagy azon kattogni, mikor vágnak át legközelebb, egy kapcsolat se ér annyit, hogy így kelljen élnem, pontosan ezért ha bárhogy visszaélnek a bizalmammal, az nálam a kapcsolat végét jelenti, szerelem ide vagy oda.
2018. ápr. 24. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minek lennék együtt olyannal, aki mással kavar? Az ilyet nem "szemmel tartani" kell, hanem kidobni.
2018. ápr. 24. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom szemmel, mert soha nem adott okot a féltékenykedésre. Tudjuk egymás jelszavait, kódjait, soha nem néztem meg az üzeneteit sem.

Viszont nem szeretem ha átvernek, hülyének néznek és megaláznak, szóval ha 1x előfordul hogy mással kavar, akkor segítek neki csomagolni.

2018. ápr. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!