Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen véleménye van egy olyan nőről, aki elnézte hogy a férje évekig megcsalja? Majd később terhes lett a barátnő, és a pénz miatt inkább még mindig a férjével maradt, a gyerektől pedig a férj megszabadult, megzsarolta a barátnőt!
A nőről nincs igazabol velemenyem. Szerelmes nő sok mindent elnez, sajnalom leginkabb... a szeretőt is kicsit, főleg ha nem tudott arrol, h ō a masodik.
A ferfit egy utolso tetűnek tartom viszont, mind a ket nőnek jobb lenne nelküle.
Kezd egyre bonyolultabb lenni.
Csak azt nem értem, miért a feleség a rossz...miért róla legyen véleményünk.
Itt a pasi csapta be tüllképpen mind a két nőt.
Szereto megkapta ami neki jar
Hazas ferfi ala fekudni ribizli dolog
Hazas pasinak valasi papirt elhinni naiv buta libara vall
Es latjuk a hazassag erosebb es maradandob meg egy felcsinalt szeretot is tulel.
Szerto a karma megadta ami jar nem sajnalom
Ferj undorito fereg de megis tiszteli a feleseget es szeretonel tobbre becsuli ez az igazsag akkor is ha faj.
A tobbi duma reszerol
Jó, és az nem volt feltűnő, hogy a pasi hétvégente haza jár? Hagyjuk már...buta liba volt és kész. A gyereket meg nem tudta egyedül felvállalni ha már megfogant? Mégis mivel zsarolta a pasi?
De miért a feleséget kell jellemezni? A férfj az aljas féreg a történetben.
A feleség éli tovább a kényelmes életét, bizonyára ő is elvan valakivel amig a férj pesten dolgozik. Ez van. Ebben a történetben mindenki megéri a pénzét.
Hasonló esetben én is beadtam a válást, pedig az exem "csak" kikezdett mással, belezúgott, és még szex sem volt.
De ebben a történetben még mindig a feleség tűnik a legokosabbnak, aki az érzelmeit félretéve mérlegel.
A szerető helyében én becsapva, megalázva és kihasználva érezném magam, és örülnék, hogy megszabadultam egy ilyen utolsó pondrótól, tartsa csak meg a felesége. Eszembe nem jutna kaparni utána, meg siránkozni, hogy milyen ..... a felesége.
Mondjuk az is igaz, hogy 38 évesen több eszem van, mint hogy ilyen helyzetbe kerüljek, mert nem szülök gyereket pár hónapos ismeretségre, házasságon kívül. Ezért is én kérek elnézést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!