Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ilyenkor mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Megprobálom röviden leirni. Lényeg annyi hogy 5 hónapja együtt vagyunk. Ma tudtam meg hogy megcsalt. Januárban 5 napos sítáborban volt és egy szobában volt egy sráccal. Történtek jópár dolgok. Megnéztem a facebook-ját onnan tudtam meg. Tudom paraszt vagyok mert minek nézegetem más uzeneteit. De megnéztem és kiderült minden. Neki még nem mondtam el hogy tudok mindenről. Nem tudom mitévő legyek. Szerintetek ilyenkor mit érdemes csinálni? Segitsetek

2018. ápr. 22. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Dobd ki. Töröld mindenhonnan.
2018. ápr. 22. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
1%

1.Igen,paraszt vagy, a helyébe én rúgnálak ki páros lábbal,ha rajtakapnálak,hogy kutakodsz a cuccaim közt.

2.5 hónap nem nagyon idő,január régen volt,alig 1 hónapos kapcsolatban még elnézhető az ilyesmi.

2018. ápr. 22. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1."Igen,paraszt vagy, a helyébe én rúgnálak ki páros..."

nem vagy paraszt, a nőd a paraszt, aki ezt megtette.

nyilván volt egy gyanúd, és azt csekkoltad.

2."5 hónap nem nagyon idő,január régen volt,alig 1 hónapos kapcsolatban még elnézhető az ilyesmi."

5 hónap az majdnem fél év egy kapcsolatban, és ha ez fake, akkor igenis túl sok ahhoz, hogy az idődet rabolja.

január egyáltalán nem volt régen (esetleg a tavaly január), tehát nem, nem fér bele, és amúgy SOSEM FÉR bele a megcsalás.

a helyedben szembesíteném a csajszit, és dobnám.

2018. ápr. 22. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Mit vártál egy ribitől, amikor járni kezdtél vele tudtad róla hogy az előző pasiját is megcsalta.
2018. ápr. 22. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

De, elegem van ezekből a megcsalós sztorikból... tudom itt jórészt huszonévesek vannak, szóval bárhogy nézzük, még nem annyira tapasztaltak, ill. talán nem is az kell, hanem némi bölcsesség. Mindegy. Kétesélyes. Mert, bizony igaza van annak, aki azt írta, h nagyon az elején voltatok a kapcsolatnak, még lehet bizonytalan volt a lány. De, az is lehet, h azóta sem változott semmi, bármelyik pillanatban bepasizhat, aztán szakít veled, mielőtt te tennéd.

Figyelj. Mit érzel? Milyen most veled? Mennyire mélyült a kapcsolatotok. Én nem mondanám el mit tudok, lehet sohasem. Mert, ha érzem, hogy szeret, teljes szívéből, akkor ezt nem rontanám el. Van erre élő példám a környezetemben és boldogok kimondhatatlanul, pedig az első hónapokban nem volt annyira fer a csajszi, de pont ez segítet neki, h tudja, kit szeretne.

2018. ápr. 22. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és szembesítsd a tettével. Utána vagy meg tudjátok beszélni vagy dobd. A bizalom ritka madár...
2018. ápr. 22. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Ágnyeszka....mi az, hogy friss a kapcsolat ?! Ha monogám alapokon vannak benne, ennek nincs jelentősége. Nemá' :D

31/f

2018. ápr. 22. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

5ösnek igaza van.

Kapcsolatom elején én is belenéztem a párom üzeneteibe.Láttam, hogy több vasat tart a tűzben de tudtam azt is, hogy csak velem találkozik.Kivártam.Ma már együtt élünk, házat vettünk, babánk született. Én voltam a befutó.

Azt hozzáteszem, hogy mondjuk 10-15 éve biztosan borítottam volna az első percben.

Szóval türelem.Ne kapkodj.

2018. ápr. 22. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

Ha vkinek le kell feküdnie másokkal, hogy rájöjjön arra, hogy a párját szereti, ott már komoly bajok vannak. Mi lesz akkor, ha majd megint bizonytalan lesz? Lefekszik másokkal, hogy biztos legyen a dolgában?

2018. ápr. 23. 00:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha nem szereted akkor egy nagy szexparti után kidobnám.

Ha szereted akkor ülj le és beszéld meg vele. Ebben az esetben is hajlok a csaj lapátra helyezésére de talán van egy esély de csak kizárólag akkor ha a barátnőd határozott veled akar maradni és szeret téged.

2018. ápr. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!