Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak a ffiaknak nehéz szexpart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a ffiaknak nehéz szexpartnert talalni?

Figyelt kérdés
Ami van az mind anyagias
2018. ápr. 17. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
A nőknek nagyon könnyű. Elég felmenniük egy társkeresőre, pl badoo, és máris megtelik a postaládájuk szánalmasan felkínálkozó hímek ácsingózó leveleivel. Férfiként meg minimum egy rakás erőfeszítés. Húspiac van, az a helyzet. Ha szexre kell valaki, akkor az a lényeg, hogy nézel ki.
2018. ápr. 17. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Nőktől még nem hallottam ilyen problémákat.
2018. ápr. 17. 13:49
 3/9 Lazy Lover ***** válasza:
79%
Igen
2018. ápr. 17. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:

De mit tudok tenni?

Olvastam itt hogy a

- dagik igenytelenek mert nem edzenek!

-a gyurosok mrg túl nyápicok

- aki penzes meg nagyképű.

Akkor milyen legyek hogy a nők rám akadjanak?

2018. ápr. 17. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
11%

> Ha szexre kell valaki, akkor az a lényeg, hogy nézel ki.

Ha kapcsolatra kell valaki, akkor is

2018. ápr. 17. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyan nőket kell keresned, akik szintén csak szexpartnert keresnek, tehát ne olyan nőknél próbálkozz, akik erre nem vevők.
2018. ápr. 17. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Kereslet es kinalat kerdese.

Kevesebb nö eri be csupan testiseggel, mint ferfi.

Igy böven van miböl valogatni. Ha nem tünsz ki pozitivan elsö ranezesre, akkor többnyire elenyeszö az eselyed.

Ha pedig egy nöben nincs valami konkretan visszataszito, szamithat jelentkezökre. Egy ferfinek pedig altalaban tennie kell erte. Ha viszont ferfikent megvan a kellö kisugarzasod, akkor ugyanannyira nem kell eröltetned, hogy összeakadj valakivel.

Az a nö, akinek igenyei egy atlagos ferfihez hasonlithatoak, mar nimfomannak (esetleg ribizlinek) szamit. Több olyan lannyal vagyok intim kapcsolatban, akiknek nincs mas partnerük, annak ellenere, hogy en nem tagadom elöttük, hogy en parhuzamosan talalkozok mas lanyokkal is. Nekik eleg, nekem nem.

Ez nem anyagiassag, tarsadalmi megiteles vagy kultura, hanem a legalapvetöbb emberi ösztönök miatt van ugy.

2018. ápr. 17. 14:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó te hol teszel szert ?
2018. ápr. 17. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem pld max 2 hónap amit partner nélkül töltök kereséssel. Ha beszélsz valakivel akkor nem a dugással kell kezdeni, a nőknek akkor is fontosak a lelki dolgok ha csak szexet akarnak. Mindig a lelkét fogom meg a nőnek mintha a szex csak járulékos dolog lenne.

Ha már szex is van akkor is a nő igényei, meg nem foglamazott vágyai az elsők, a sajátomat félreteszem. A régi partnerek is jönnek egy kis csetelés után.

Ha a nőket királynőként kezeled akkor nem mondanak nemet.

2018. ápr. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!