Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik lebuktak, mert ás nővel kavartak a párjuk mellett, a lebukás után, amennyiben a párotok megbocsátott, úgymond jó útra tértetek, és hűségesek lettetek hozzá, vagy ugyanúgy voltak nőügyeitek titokban?
17:49-es:
Őszintén szólva, ma már eljutottam odáig, hogy a "rosszlányokat" jobban szeretem, mint a "jó lányokat".
Lehet, hogy furcsa lesz, amit mondani fogok, de amennyi csalódás volt az eletemben, az soha nem a rosszlányoknak volt köszönhető, hanem azoknak a tisztességes, aranyos lányoknak, akikről senki nem mondott volna semmi rosszat. Nem lenne persze tisztességes, ha azt mondanám, hogy miattuk hajtok csak a szexre, hiszen az felelősségáthárítás lenne.
De van valami abban tényleg, hogy a "rosszlányok" vonzóbbak, valahogy úgy, ahogy sok nő is a bunkó férfiakat kedveli.
29/F
Nem furcsa, mert sajnos én is csalódtam már a "jó fiúkan" is, viszont a "rossz fiúknál" meg már tudom mire számíthatok, gondolom ezzel a férfiak is így vannak, ezért kisebb az esély a csalódásra. A gond olyankor van, amikor egy férfi előadja, hogy ő milyen rendes stb., de végül kiderül róla, hogy nem az és én az ilyen játszmázásokat nem szeretem.
Na azt sosem fogom megérteni mit eszik valaki egy bunkó férfin.
Nem mindig tudom megérteni az okát annak, hogy miért teszi a másik azt, amit tesz, de elfogadom, hogy mindenki másképp látja a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!