Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinél egy megcsalás nem kizáró ok, annál mi az, ami az volna?
Kiváncsi lennék hogy mi az amire azt mondjátok, hogy ezt nem vészelné túl a házasságotok/kapcsolatotok? Ami semmilyen szinten nem fér bele. Hiszen rengeteg olyanról tudok ahol a párok együtt maradtak a megcsalás után, pedig én úgy gondolom ez a másik totális megalázása.
Annak aki ezt mégis megbocsájtja mi volna az, amit még ő sem tudna?
Igen lány vagyok! A barátnő alatt nem a páromat értettem.
Ami az én környezetemben történt az egy jó pár hónapos viszony volt. Őszintén szólva én sem tudnám tolerálni és számomra is kizáró ők volna. Hiába vannak gyerekek és közös tulajdon, a bizalom biztosan elveszne a kapcsolatomból, ami mindennek az alapja. Egy-egy félrekacsintásra mèg azt mondom TALÁN... Főképp egy több évtizede tartó házasságban. Na de arra mikor hosszútávon, tudatosan csalnak valakivel szerintem nincs bocsánat. De cáfoljátok, ha nincs igazam! Aki ezt megbocsátja, az nem tudom mitől térne észhez.
12-es nem az, utána már a lakásomba is be akartak jönni idegen srácok. Akkor egy kollégámmal erőszakkal dobtuk ki a hölgyet. Azt mondta a kollégám, ez már filmbe illő story...
Utána beszéltem a srácokkal mert én ugye továbbra is ott laktam azt mondták ilyen nő maximum egy "bűnöző csaja" lehet normális nő ilyet nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!