Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi velem csalja a gyereke anyját, el szeretném mondani a nőnek, hogyan tegyem?
Mi van,ha hirtelen haragu a no es behuz parat?? Mert nekem biztosan elborulna az agyam,pedig ezt sokan nem gondoljak rolam.( Jarok kuzdosportokra regota.)
Legalabbis ez is elofordulhat.
A pasid se hiszem,h orulni fog neki.
N/36
Én anno elmondtam és ugyanazzal érveltem, mint az egyik korábbi válaszoló: Ha csendben maradok, akkor asszisztálok a megcsaláshoz és ez az én etikai normámba nem fért bele. Nem érdekelt, hogy a csaj hálás lesz, vagy elhord mindennek. Az én lelkiismeretem tiszta maradt. A csaj meg megkapta az esélyt, hogy döntsön, akar-e ilyen férfi mellett maradni. Ha marad, az már az ő problémája.
Az én esetemben a csaj kirakta és meg is köszönte.
29/N
Én beárultam, nem váltak. Pedig egyértelmű és tagadhatatlan bizonyítékokkal álltam a feleség elé. Ha a nő valóban zsarolja a pasast akkor az arra enged következtetni hogy pont azt akarja elkerülni, hogy szétmenjenek, így beveti ezt az eszközt. Magyarul ha borítasz is együtt maradnak, megbocsájt. Gondolom mondanom sem kell, hogy onnantól te kikerülsz a képből, pont ahogy velem is történt. És neked lesz fájóbb, mert elkell majd fogadd, hogy ez bizony nincs tovább. Csak mondom, rohadt egy érzés.
Az a helyzet, hogy a franc tudja miért de hiába vannak vele úgy sokan, hogy aki megcsalja őket azt tuti biztos elhagynák azonnal, a valóságban ez nem egészen így működik. És ebből 99% hogy nem te fogsz jól kijönni... De tudom, meggyőzhetetlen vagy. Én is az voltam, majd tanulsz a saját hibádból. Aztán legközelebb messziről elkerülöd, aki nős
"Én beárultam, nem váltak. Pedig egyértelmű és tagadhatatlan bizonyítékokkal álltam a feleség elé."
én is így jártam.
megkérdezhetem, hogy mit tudsz, a nő miért bocsátott meg a faszinak?
14 es.engem is erdekel,milyen bizonyitekod volt,es hogy reagalt a feleseg?
A ferj ezutan dobott?
Sajnos mindenki a sajat karan tanul igy igaz
Itt egy hasonló p..cs exfelesége. Át vagy verve :(
A láthatást nem lehet csak úgy megtiltani, hanem nyomós ok kell hozzá!
(Minimum kiskorú veszélyeztetése)
Exem is előadta, hogy tiltom tőle a gyerekeket, csak elfelejt eljönni értük, rendszeresen késik, vagy lemondja a láthatást.
Bármikor hívhatná a nagylányt, mert saját telefonja van. Idén egyszer hívta.
És a kedvencem: először ő volt a felperes, de a beadványban elírta a gyerekek születési dátumát.
Azért kellesz neki, mert a prostituált drága.
Biztos nagyon imádja a gyerekeit, hiszen az elvileg elmebeteg párjára bízza őket, miközben téged kefél.
Kérhetné ő is a felügyeleti jogot, tudod. Azok az apák, akik tényleg törődnek a gyerekkel, szeretik, ismerik őket, jó eséllyel megkapják, főleg, ha anyuka munkakerülő és nincs jó hatással a gyerekekre.
Szerintem a legtöbb nő pontosan tudja, hogy meg van csalva. Ha engem felhívna bárki azzal, hogy a férjem vele dug, egyáltalán nem lennék meglepve.
Közel fél éven át éreztem, hogy valakivel megcsal, most az utóbbi 1-2 hónapban pedig azt érzem, hogy kihűlt a viszonyuk. Annyira se érdekelt az egész, hogy megkérdezzem, miért tart neki mostanában a fél órás bevásárlás 3 órán keresztül vagy amikor nyitva hagyta az e-mailjét, tudtam, hogy itt a nagy alkalom, de olyan szinten nem érdekelt már, hogy inkább bezártam. Rájöttem, hogy feminizmus ide vagy oda, nem engedhetem meg magamnak a válást. Nem akarok nyomorogni. Most van autónk, ki van fizetve a rezsi, gondoskodom a gyerekemről és a 4 kutyámról, ha elválnék, az ő jólétüket sodornám veszélybe. Mivel nagyon komolyan megbántott, teljesen kiszerettem belőle már évekkel ezelőtt (sose állt mellém), nem látom már benne a férfit, ezért csak örülök, ha nem rajtam tornázik.
Volt időszak, amikor még szerettem, hogy egy ilyen hírre azonnal szakítottam volna vele, és egyszer meg is tettem. Nem volt még gyerek, de volt 5 kutya. Nem megcsalt, de érezhetően elhidegült, ezért 1 év kínlódás után megmondtam neki, hogy akkor fejezzük be. De akkor még meg akarta menteni a kapcsolatunkat és változtatott és sok mindent megbeszéltünk.
Épp most, amikor már nem szeretem, igazából kb.annyira érdekelne a felvilágosításod, hogy megköszönném neked, hogy helyettem tornázol rajta, legalább biztosan nem a kislányán fogja kiélni a ki nem elégített szexuális vágyait, mint némelyik apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!