Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Ti hogyan tudjàtok feldolgozni, elfogadni hogy csak szeretők vagytok, csak a második?
Voltam már szerető, de ott a férfival nem nagyon volt érzelmi kötődés, csak szex. Bàr azért rosszul esett, hogy pl egy "átbulizott" péntek éjszaka után a barátnőjèhez ment haza szombat reggel, és nem velem maradt. Vagy pl munka után feljött hozzám egy órára, aztán sietett haza. De ezt valahogy elfogadtam.
Most viszont (sajnos) újra szerető lettem egy másik férfinak. De vele teljesen más. Nem csak szex van, hanem kissé "igazi" is a kapcsolat. Pl ha segítségre van szükségem, rögtön jön. Voltunk màr együtt ruhát vàsárolni, mert mondta hogy szívesen eljön velem. Hetente többször hazahoz a munkából, olykor be is visz. Ha nem vagyunk együtt valamelyik nap, legalàbb 2-szer felhív hogy mizu van velem. Munkája miatt sokat utazik, ilyenkor (ha ráérek) több órát beszélünk telefonon.Komolyan olyan,mintha egy bimbódzó kapcsolat lenne. Egyébként 1 hónapja tart, de màr korábban is ismertük egymàst.
Na és vele kapcsolatban tényleg nagyon nehéz elfogadnom hogy csak a szerető vagyok. Hogy tök mindegy mennyit vagyunk együtt napközben, akkor is hazamegy este a barátnőjèhez. Sosem hittem a lelki társ dologban, de vele tényleg ezt érzem.
Fel lehet egy ilyet dolgozni? El lehet fogadni hogy valakinek "csak a mellékutca jut"?
Mert hogy őszinte legyek, szàmomra a legrosszabb az egészben az, hogy teljesen mindegy mennyit vagyunk együtt napközben, hogyan viselkedünk egymással, mennyire jól elvagyunk, én éjjel akkor is egyedül fekszem az àgyamban, míg mellette van valaki.
Én vagyok a harmadik a kapcsolatban, független nő. Ők húszon éve házasok, mi öt éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk sokkal több a szeretői kapcsolatnál, szerelmesek vagyunk, szeretjük egymást. Testi-lelki mindenesei vagyunk egymásnak. Sokkal többet tudok róla mint a felesége, többet beszélgetünk, közös hobbink is van. Napi kapcsolatban vagyunk és heti két-három alkalommal találkozunk. Hétvégén akár 6-8 órát is együtt töltünk. Úgy jár hozzám haza, mint akinek ez a második otthona. Mindenben számíthatok rá, betegségtől kezdve bevásárlás, ház körüli segítség stb. Ünneplünk szülinapot,karácsonyt, valentin napot, nőnapra virágot kapok. Ezen kívül is igyekszünk egymás kedvében járni apróságokkal. Ez így megy 5 éve töretlenül. Azt hiszem sokkal többet megkapok így is, mint némelyik feleség, aki házasságban él.
De igen kérdező, van ami engem is bánt, ugyanaz amit te is leírtál a végén...akármennyit is együtt vagyunk, akármennyit is megtesz értem, éjjel egyedül fekszem. Hogy mi lesz ebből nem tudjuk, felmerült a válás is, még akármi lehet.
Hogy meddig bírom, nem tudom, voltak már kiborulások.
Ja, és mielőtt arra gondlltok, fiatal csitri elvette az eszét, csak mondom, mindannyian egyidősek vagyunk.
"Kapcsolatunk sokkal több a szeretői kapcsolatnál, szerelmesek vagyunk, szeretjük egymást. Testi-lelki mindenesei vagyunk egymásnak."
Jah, ő olyannyira tart téged testi-lelki mindenesnek és "szeretőnél többnek", hogy még annyira sem tisztel, hogy elváljon és téged nyilvánosan párjaként felvállaljon.
Komolyan ennyire képesek emberek elveszíteni a józan ítélőképességüket?
Azt én sem értem, amikor valaki vállalja azt, hogy heti egy-két órára felugrik a pasi dgni. Mi aránylag sokat találkozunk,és nem csak a szex miatt. Van hogy akad kis ideje, és csak úgy felugrik. Hétvégén akkor is együtt töltünk 6-8 órát, ha épp nincs szex, mert megjött a menzeszem. Filmezünk, beszélgetünk, eszünk, sportolunk együtt. Eljön velem bevásárolni is ha szükséges. Elmegyünk sétálni, cukrászda, kajálás, mikor mi. Tehát ne magyarázza nekem senki, hogy csak dgni jön. Sokkal többet kapok tőle mint sok más nő, aki férjnél van.
Igen, bármilyen hihetetlen, ez sokkal több mint egy szeretői kapcsolat.
22-es voltam.
Még, hogy mellékutca!!
Egy ócska kib..tt lotyók vagytok!!
Mind!!Akik nyafogtok....
Én is voltam szerető és leszek is vszínű..De soha, soha nem venném el mástól a férjét..Tudom mibe megyek bele...Vannak játékszabályok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!