Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Ti hogyan tudjàtok feldolgozni, elfogadni hogy csak szeretők vagytok, csak a második?
Voltam már szerető, de ott a férfival nem nagyon volt érzelmi kötődés, csak szex. Bàr azért rosszul esett, hogy pl egy "átbulizott" péntek éjszaka után a barátnőjèhez ment haza szombat reggel, és nem velem maradt. Vagy pl munka után feljött hozzám egy órára, aztán sietett haza. De ezt valahogy elfogadtam.
Most viszont (sajnos) újra szerető lettem egy másik férfinak. De vele teljesen más. Nem csak szex van, hanem kissé "igazi" is a kapcsolat. Pl ha segítségre van szükségem, rögtön jön. Voltunk màr együtt ruhát vàsárolni, mert mondta hogy szívesen eljön velem. Hetente többször hazahoz a munkából, olykor be is visz. Ha nem vagyunk együtt valamelyik nap, legalàbb 2-szer felhív hogy mizu van velem. Munkája miatt sokat utazik, ilyenkor (ha ráérek) több órát beszélünk telefonon.Komolyan olyan,mintha egy bimbódzó kapcsolat lenne. Egyébként 1 hónapja tart, de màr korábban is ismertük egymàst.
Na és vele kapcsolatban tényleg nagyon nehéz elfogadnom hogy csak a szerető vagyok. Hogy tök mindegy mennyit vagyunk együtt napközben, akkor is hazamegy este a barátnőjèhez. Sosem hittem a lelki társ dologban, de vele tényleg ezt érzem.
Fel lehet egy ilyet dolgozni? El lehet fogadni hogy valakinek "csak a mellékutca jut"?
Mert hogy őszinte legyek, szàmomra a legrosszabb az egészben az, hogy teljesen mindegy mennyit vagyunk együtt napközben, hogyan viselkedünk egymással, mennyire jól elvagyunk, én éjjel akkor is egyedül fekszem az àgyamban, míg mellette van valaki.
A saját tapasztalataimból merítve mondom neked, zárd le vele!
Minél többet vársz, annál jobban belebonyolódsz és nehezebb lesz elengedned...
Egyszer voltam szereto, 1 honapig utana elhagytam a pasit mert en keptelen vagyok masodik lenni. Vagy az egyetlen vagyok-vagy nem vagyok, nincs koztes allapot.
Van szeretom, lelkitars, sokkal tobb mint Amit leirtal de sosem hagynam el miatta a ferjem. Szoval biztos szeret a szeretod, se ha veled szeretne leelni az eletet mar elhagyta volna a feleseget. Nincs olyan h oooo majd kesobb (pontositok, ritka az ilyesmi) elhagyja mert a ferjnek ez igy kenyelmes-ahogy nekem is. Ha valamiert le kene zarnom akkor nagyon hianyozna, de nem kerdes h kit valasztanek;-))
A helyzet az, hogyha latnek benne valos perspektivat akkor talan elhagytam volna miatta a ferjem, de akkor is csak talan. Nezd, ha elhagyod akkor az fajni fog neki-de majd talal masikat.
Ezt nehez elmagyarazni, de a lenyeg h minel tovabb maradsz vele annak kisebb az eselye annak h elhagyja a csajt.
Ne sertegesd a qjakat
Ott okos no tiszta ugy
Pasi fizet lyukat kap pont
Itt csontbuta naiv liba erzelmet remel ,, jaj de rendes beszelget velem,, es odatartja az ingyen lyukat.
Ekkora buta no nincs a vilagon
Olcso ocska liba
A pasi pedig okos egy fillerbe sem kerul a ribizli hahaha
Lehet szidni az embereket akik szeretői szerepben vannak.
De amíg nincs valaki a helyzetükbe addig azt nem érzi át.
ÉN is voltam ilyen helyzetben csak én vagyok az egyedülálló férfi és a nő házas volt. több mint 1 évig tartott. Igen túlzottan beleszerettem, és nagyjából ugyanez volt a problémám mint neked kérdező.
A nő persze nyomta a szokásos slágert mint minden ilyen ember, hogy így meg úgy boldogtalan meg nem szereti a társát stb de csak mellette marad a többség bőven a többség.....viszont ha igazán szeretné akkor nem csalná meg, ez ennyire egyszerű.
Csak kényelmesebb nekik, és lusták is nagyon lusták és jönnek az 1000 kifogással, hogy miért nem hagyják ott a párjukat.
Sajnos a szerető jár a legtöbb esetben sz**arul, főleg ha beleszeret a foglalt félbe.
Egy idő után az ember ha beleszeret ebbe a félbe minden nap nehezebb és nehezebb lesz nélküle és egyre nehezebb lesz elfogadni azt, hogy ő más ágyában alszik, és igen azzal is szexel, és nem hívhatod akármikor nem találkozhattok akármikor. stb stb
és ezt nem lehet a végletekig kibírni mert lelkileg tönkretesz az egész.
Aztán végül átverve érzed majd magad. Szóval szívás a vége mindig....
Nem kerul ilyen helyzetbe az a no akinek van esze tartasa onbecsulese erkolcsi ertekei es normai.
Ezert nem tudunk es nem is akarink lotyo kerdezo helyeben lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!