Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás miatt nem megy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás miatt nem megy a szex otthon? Szeretőm volt, elhagytam a családom, majd kibékültünk a feleségemmel. Sajnos azóta nem működik a szex, úgy ahogy kellene. Nem vágyom a feleségemre.

Figyelt kérdés

2018. márc. 25. 18:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne hagyd ott, és adj neki esélyt boldog életre.
2018. márc. 25. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Pont fordítva van. Az asszony csalt meg. Három és fél éve nem nyúlok hozzá. Együtt vagyunk a család miatt, meg ő állítólag szeret, de pont vastagon lesz@rom, hogy mi lesz...Nem csalom.
2018. márc. 25. 23:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el? Szereted a feleségedet,vagy a szeretődet?
2018. márc. 26. 06:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Pont ellenkezőleg volt a mi esetünkben....Nálunk a férjem lépett félre, de kibékültünk,és utána a szex sokkal jobb lett, mint az elején,fellobbant a régi tűz, ahogy újra egymásra találtunk...

Nálad az lehet, h bűntudatod van,vagy pedig a szeretődet kívánod inkább,nem a feleséged.Érzelmileg is közel kerültetek?Neki is van családja?Hogy viselte, h visszamentél a nejedhez?

2018. márc. 26. 06:42
 15/24 Csurmi ***** válasza:
Igy jar aki felrelep. Meltoan bunteted magad.
2018. márc. 26. 08:50
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj nem magát bünteti. Nem is a szeretőt. Pedig ők ketten aljasok ebben a történetben. Hanem a feleséget,aki ártatlan.
2018. márc. 26. 10:09
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem csak szex kapcsolat volt. Érzelmileg közel kerültünk.Hiànyzik mèg mndig. De a felesěgem nem hagynám el..
2018. márc. 26. 20:06
 18/24 anonim ***** válasza:

le kell ülnötök megegyszer beszelni...

tudnotok kell valtoztatni!

Kommunikaljatok v valljatok el

a gyerek is megerzi h gond van nalatok

en is igy nöttem fel sajnos!

inkabb lattam volna öket külön de boldogan

mint szomoruan a sok veszekedes közepette ami ram is kihatott

a gyerek a legfontosabb!erte küzdetek együtt!

ha nem megy ne eröltessetek hosszutavon nem lesz jo

2018. márc. 26. 20:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Most jön a lecke a társas magányról. Jó tanulást...
2018. márc. 26. 21:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hanyas vagyok. A kérdésem;a szeretődet szereted vagy a feségedet???? Nem az,hogy kit nem hagynál el!!!@
2018. márc. 26. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!