Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefekudtem egy kulfoldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem egy kulfoldi (viszonylag hires) punk rock zenekar enekesnojevel pedig van tobb eve baratnom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kulfoldon voltam koncerten es nagyon berugtam aztan magam sem ertem hogy de megtortent. Elmondjam a baratnomnek vagy ne? Az eszem azt mondja ne mert ugyse talalkoznak soha de megis rossz erzes. Mit tegyek?
2018. márc. 22. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Ezt melyik pizsiben álmodtad? :D
2018. márc. 23. 01:24
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Napi kamu.
2018. márc. 23. 04:31
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Álmodik a gyomor.
2018. márc. 23. 07:53
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Néhány apróhirdetés rovatban is tedd közzé. Gondolom az összes ismerősnek már eldicsekedtél a trófeával..
2018. márc. 23. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom miért van veled a barátnőd. Nem szereted igazán és még sötét is vagy mint az éjszaka.
2018. márc. 23. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem kamu az egész akkor azt mondom NE mond el. Miért rontanád vele a kapcsolatodat? Azt nem értem, ennyire lelkizős emberek miért tesznek ilyet! Ez olyanoknak való akiket utána nem gyötör semmiféle rossz érzés, lelkiismeret.
2018. márc. 23. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha....magad sem érted, hogyan történt, de óvszer azért volt nálad. Egy pasinak aki szereti a barátnőjét, miért van a zsebében óvszer egy koncerten? (ami amúgy jó dolog, hogy használtatok, csak érted.....)
2018. márc. 23. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Pretty Reckless-re gondoltam.

Amúgy meg féreg vagy és nagy ívben sz..arok rá, milyen válaszra számítottál. Ha dugni tudsz, vállald a következményeket is.

2018. márc. 24. 16:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

minek írtad ilyen pontosan, hogy milyen zenekar?

ha tényleg igaz, amit írsz: tartsd a szád, és fogadd el, hogy ez nem olyan lépés volt, amitől mindenki repes.

2018. márc. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!