Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefekudtem egy kulfoldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem egy kulfoldi (viszonylag hires) punk rock zenekar enekesnojevel pedig van tobb eve baratnom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kulfoldon voltam koncerten es nagyon berugtam aztan magam sem ertem hogy de megtortent. Elmondjam a baratnomnek vagy ne? Az eszem azt mondja ne mert ugyse talalkoznak soha de megis rossz erzes. Mit tegyek?
2018. márc. 22. 22:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Menj el STD-szűrésre
2018. márc. 22. 22:29
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
ki az?
2018. márc. 22. 22:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem.ilyen valaszokra voltam kivancsi, kotont termeszetesen hasznaltam es nem mondom el ki az meg az hianyozna hogy valahogy eljusson hozza aztan bepereljen vagy hasonlo.
2018. márc. 22. 22:39
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Az hiányozna, hogy valahogy eljusson hozzá? Miért, ő nem tud róla, hogy lefeküdtél vele?
2018. márc. 22. 22:42
 5/19 opened paradise ***** válasza:
30%

Mondd el neki.

És ha a pretty reckless az,akkor rohadj meg:D

2018. márc. 22. 22:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, szerintem tudod hogy ertettem. Ha ilyen van esetleg van neki is palija akkor megprobalna igy vagy ugy cafolni es esetleg lenne valami kis visszhangja neki ahol persze en huznam a rovidebbet ha letagadna es beperelne mert rontom a hirnevet...
2018. márc. 22. 22:44
 7/19 A kérdező kommentje:

Marmint utolso elottinek szolt.

Utolso, nem kell megrohadnom nem o az bar o is jo lett volna :D

2018. márc. 22. 22:46
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem hagyd a fenébe. A csaj már szerintem azt sem tudja, hogy ki vagy.

A barátnődnek meg döntsd el, hogy szólsz vagy sem, de igazából semmi értelme.

2018. márc. 22. 22:46
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Persze majd pont veled fog foglalkozni a média, meg azzal, hogy lefeküdtetek. :D
2018. márc. 22. 23:15
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
mondd el a blikknek vagy a borsnak...he-he
2018. márc. 22. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!