Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoljak a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, nevezzük itt Evelinnek, akinek 7 éves kapcsolata van a barátjával, nevezzük Gyurinak. Nincsenek összeházasodva, nincs gyerekük, nem költöztek össze, csak Evelin átjár minden este Gyurihoz aludni (ahol semmi holmija nincs, még egy tusfürdője sem.)Gyuri fél évvel ezelőtt kapcsolatot kezdett a szomszédasszonyommal, nevezzük Julinak. Gyuri nem akart hazudni Evelinnek, igy rögtön az elején bevallotta neki Julit. Gyuri azóta majdnem mindennap itt van Julinál, sokszor nála is alszik. Evelin nekem szidja Julit, hogy micsoda egy nagy K. Én Julit rendes nőnek ismerem, neki egyedül Gyuri van. Nem értem, hogy Evelin miért a Julit szidja, miért nem a Gyurit? És legfőképpen, miért nem hagyja ott Gyurit a nyavalygás helyett? Mondanám neki, hogy hagyja ott, de annyira szereti, hogy foggal-körömmel harcol érte. Rosszindulatú pletykákat terjeszt Juliról, sőt, már azt is mondta, hogy szét fogja verni a pofáját. Gyuri ezalatt igyekszik mindkét nőt boldoggá tenni.2018. márc. 22. 14:31
11/11 A kérdező kommentje:
Igen,Juliska vagyok :)
2018. márc. 22. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!