Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetetlen elhinni hogyha egy lánynak megmasszírozzák a hátát, akkor ott nem történt más?
Ha kettesben voltak, és esetleg régebben kavart is az illetővel... Tudom hogy abszurd helyzet, de tényleg van ilyen.
Nekem is fura lenne, de elfogadnám, márcsak azért is mert úgysem lehet semmit bizonyítani...
eleve adódik a kérdés, mi a fenének masszírozgatja egy pasi azt a csajt, akitől semmit nem akar, ez ugyanis akkor is intimitás, ha nem erotikus masszázsról beszélünk.
velem kavart egy pali, úgy, hogy nője volt, és az éjszaka közepén azt mondta csetben, hogy szívesen megmasszírozna.
na, érted.
mindenképp legyen gyanús.
Javaslom a Ponyvaregény idevágó részeit.
Amúgy nálunk a masszás olyannyira összenőtt a szexszel, hogy gyakorlatilag megcsalás lenne már önmagában.
Eleg gaz!
Tudod ahol egyszer tüz volt,a làng mindig megmarad!
Lehet h a lany nem akart semmi olyat de azert gondolom
rohadt jol esett az egojanak ...
Ha van valakim nem maszok mas keze ala,söt ha nincs senkim akkor sem
ha annyira szukseges megkerem a testverem v elmegyek masszorhoz
Egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot!mert szerintem semmi ertelme
Baratok sose lesznek annal mindig több van hiaba tagadjak
ha az en parom maszirozgatna az exe mehetne Isten hirevel vissza az exehez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!