Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok barátnőm történetéről? (Lehetetlen, b. nkó pasi)
Szeretném megosztani veletek egyik legjobb barátnőm sztoriját. Ha elég hasznos válasz érkezik, szeretném majd megmutatni neki őket, mert gyanítom, mindenki hasonló módon el fog szörnyülködni, mint én.
Szóval barátnőm 12 évet volt együtt az első barátjával, 30 körül volt, amikor szakítottak. Annyira nem viselte meg a dolog (vagy legalábbis látszólag nem), régóta csak lakótársi kapcsolatban voltak szinte az exével. Ahogy kikerült az első kapcsolatból, elkezdett ismerkedni, összeakadt 1-2 rosszarcú sráccal (értem ez alatt azt, hogy nagy nőcsábászok voltak, csak "arra" kellett nekik), de mivel épp a kitombolom-magam fázisát élte, ezzel nem is volt baj. Az egyik ilyen rosszabb srácba kicsit belehabarodott, de utána gyorsan ki is habarodott belőle.
Na és utána jött EZ a srác, akiről most írni szeretnék. Kollegák barátnőmmel, kicsit fiatalabb tőle (bnőm 32, a srác 29). Eleinte nagyon hajtott barátnőmre, aki sokáig lepattintotta, merthogy nem az esete (bnőm mutatós, csinos nő, ez a pasi meg elég átlagos, olyan kis hipszter kocka srác), de aztán volt egy éjszakájuk együtt egy bulin, és utána elkezdtek találkozgatni.
Szerintem barátnőmnél az is közrejátszik most már, hogy 32 éves, meg szeretne állapodni, és úgy gondolta, ezzel a sráccal, aki ilyen normálisnak tűnik, meg tényleg nem néz ki rosszfiúnak, ezzel majd működni fog. Marhára nem illenek amúgy össze (bnőm bulizós, kimozdulós, imád utazni, a srác meg mint mondtam, kocka, a gép előtt ül állandóan), de barátnőm elkezdett ragaszkodni hozzá, és elkezdte nyúzni a srácot, hogy akkor most ők járnak? Járjanak már! A srác meg mondta, hogy: nem. Csak kavarnak. Barátnőm már ezen kiborult, mert ő többet képzelt ebbe a dologba.
Na most azóta eltelt vagy fél év, és a srác még mindig nem akar semmi komolyan a barátnőmtől. Néha elmennek valahová, céges bulin együtt jelentek meg, barátnőm gyakran ott alszik... De a srác az exével utazott el külföldre (barátnőmnek hazudott arról, hogy hova megy), nem akart vele szilveszterezni, lepattintotta, randizgat másokkal (eleinte titokban, ma már nyíltan), barátnőm talált a lakásában idegen fogkefét meg női felsőt is...
És ezek után, mikor mondom neki, hogy mi a jó fr@ncért fut még mindig utána, csak magyaráz nekem, hogy óóó de ez nem olyan, meg van, amikor olyan kedves, és ő nem lehet rossz fiú... És nem akar ettől elszakadni.
Tudom, hogy nincs jogom beleszólni az életébe (nem is fogok, ha ragaszkodik ehhez, csak annyit tehetek, hogy mindig elmondom neki, ha szerintem a vesztébe rohan, de megállítani úgysem tudom), de komolyan rossz nézni, ahogy tönkreteszi magát ebben a nevetséges helyzetben. Merthogy annyira kiborítja magát a srác miatt, hogy nyugtatókat szed, állandóan sír és pszichológuson gondolkodik.
Mit tanácsolnátok neki?
Te magad írtad, hogy amikor a barátnőd a kitombolom fázisát élte akkor nem volt baj azzal, hogy 1-2 éjszakára összeakad "rosszfiú" férfiakkal akiknek csak arra kell.
Most meg belehabarodott egy másik férfiba aki ugyancsak ilyen időszakát éli és ezt meg is mondja neki. Nem hitegeti mindenféle baromsággal, közölte, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Ezek után miért is a pasi a bunkó?
Ha a barátnődnek nem tetszik valami akkor ott az ajtó. Senki nem szorít pisztolyt a fejéhez, hogy ezzel a férfival maradjon és anyagilag vagy bármi más módon sem hiszem, hogy függne tőle. Ha neki ez kell mert ezt választotta akkor egy meg. De ne hisztizzen már azért mert a kiválasztottja hirtelen nem akar megváltozni pusztán az ő kedvéért.
Tévedés ne essék, én nem mondom, hogy a pasi csak a hunyó ebben a sztoriban. Barátnőm nagyon bután viselkedik (pedig amúgy értelmes nő), és nem értem, miért jó az neki, hogy most ebben a rettenetes helyzetben tocsog, hogy miért nem lép ki innen.
A pasi viszont olyan szempontból tényleg bunkó, hogy ha tudja, hogy a barátnőm ennyire kötődik hozzá, ő viszont csak játszik vele, akkor lehetne benne annyi gerinc, hogy elengedi. Hogy többet nem találkozik vele, hogy megmondja egyenesen, hogy "látom, kikészít ez a helyzet, akkor inkább hagyjuk." De hát persze azt is megértem, hogy nehéz a könnyű szexre nemet mondani.
És tényleg hazudott neki az utazásról, ami undorító húzás volt, meg az sem szép, hogy a háta mögött találkozgatott meg társkeresőzött sokáig. De hát ja... Barátnőm meg mindezt tűri, úgyhogy alapjában véve ő ebben a hibás, én is így gondolom.
Gondolom barátnőd azért marad bent a helyzetbe mert szereti a srácot még úgy is, hogy esetleg az rommá alázza.A srác lehet nem hitegeti szavakkal, de ha fél éve sokszor alszik ott akkor tettekkel igen.Még azt is elhiszem, hogy tényleg kedves a barátnőddel ha épp együtt vannak és épp olyan a kedve.(ezzel is csak kimondatlanul bíztatja)
Szerintem a barátnőd okosan teszi ha elmegy pszichológushoz(meg azt is ha nem kattan rá a bogyókra) ,majd miközben boncolgatják a dokival a témát, rá fog jönni, hogy nincs miért harcolnia.Vagy épp az ellenkezőjéra.
Ilyen nőket nem lehet sajnálni, max használni.
Tanácsolni neki? Teljesen mindegy mit mondasz neki, falra hányt borsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!