Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mivel érhet el el egy nő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érhet el el egy nő hogy a pasi ne akarja megcsalni?

Figyelt kérdés
Nincs konkrét helyzet, csak úgy kérdezem szinglikent.

2018. márc. 12. 00:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Barátcserje kapszula reggel-este. Titokban bekevered valamibe. Ez lecsökkenti a nemi vágyat nullára. Nem hiába használták a papok, onnan a neve.

Majoránna extra adagban mindenbe: impotenciát okoz.

Ez a kettő elég hatásos, hogy ne akarjon félremenni. Mármint ha impotens és nem is érdeklik a nők.

2018. márc. 12. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Monogám, őszinte, megbízható férfit kell választani.

Ha alapból nem ilyen a párod, akkor akkor is megcsal, ha a fejed tetejére állsz.

2018. márc. 12. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Megcsalás az én olvasatomban az, hogy a társam háta mögött és tudta nélkül kezdek bele nagyon rövid vagy hosszútávon valamibe mással.

Szóval, ha a nő tudná biztosítani a férfi részére a szabad kommunikáció és véleménynyilvánítás lehetőségét. Ha a férfi szabadon beszélhetne vágyairól, fantáziájáról...retorziómentesen a nővel.

Mert a megcsalás egy eredmény...mindkét fél felelős annak előzményeiért.

Ugyanez fordítva, mert ugyebár nemcsak férfiak csalnak, nők ugyanúgy.

2018. márc. 12. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:
#8 Habár részben egyetértettem volna veled, elég gáz, hogy más nézõpontot nem tudsz elfogadni a sajátodon kívül. Sokféle ember van, egyik ezt tapasztal, másik azt, ne pörögjünk már azon, hogy szubjektív nézõpontokat kritizálunk. Nem minden férfi/nõ igényli az izgalmas szexuális életet. Ha a párom egy sármos nõ csábász, akinek lételeme az, hogy sok nõvel kikezzen, akkor tõle nem csodálom, hogy ezt teszi. Másféle emberek is léteznek, akiknek más fontos. Aki így ír, az elsõsorban SAJÁT MAGÁBÓL indul ki. Hiába papol valaki arról épp, hogy természetes az, hogy a nõ is megcsalja a párját, kikérem magamnak, ha minimum a magam nevében állítani tudom ennek az ellenkezõjét. Az lehet, hogy rajtam kívül más ember kiszámíthatatlan és nem ismerhetem 100%-ig, magamat ismerem, én nem érzek késztetést ilyesmire, azt elfogadom, hogy más talán igen. Más is elfogadhatja, hogy különbözünk mi, emberek.
2018. márc. 12. 11:04
 15/19 anonim ***** válasza:
A legfontosabb lépés, hogy jól válasz párt. Vannak férfiak, akik képtelenek a hűségre bármit is teszel. Más férfi meg alapból hűséges, de a viselkedéseddel még őt is belehajszolhatod egy viszonyba. Nem bonyolult kitalálni, mivel riaszthatsz el egy férfit: hiszti, agresszió, gúnyolódás, kevés szex, sosem érsz rá, savanyú vagy, unalmas vagy, folyton sírsz, mindig meg kell oldani valamit, veszekedést generálsz. Ezek mind okot adhatnak egy férfinek a megcsalásra.
2018. márc. 12. 11:22
 16/19 anonim ***** válasza:

"a férfi úgy van kódolva, hogy minél több nővel párosodjon és hódítsa meg"

Te is jól bevetted ezt a propagandát... Ennyi erővel a nőnek sem lehet a szemére hányni ha egy, a férjénél erősebb, dominánsabb pasival hoz össze gyereket, hiszen a fránya génekben az van hogy az elérhető legjobb anyagból dolgozzunk.

A férjed csak simán képtelen volt elfogadni, hogy az utódai egy ideig fontosabbak voltak neked a farkánál és a nemi vágyainál.

2018. márc. 12. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egy sima átlag férfi örül ha elbír a saját nőjével...ha otthon tényleg jó a szex nem fog máshoz menni, kimondottan máshoz menni nem, mert nincs rá kapacitása, ideje, ereje a hazudozáshoz.

Ha nincs semmi szex otthon, akkor muszáj lesz mennie, de induljatok ki abból h a férfiak lusták, legalábbis az enyém nagyon. Nekem magas a szexuális étvágyam, neki meg akkor magas ha nekem magas, őt az izgatja fel ha kívánom. Ott egy nő aki csak őt akarja, miért menjen máshoz?

Van mégegy eset...ha olyan jóképű és magabiztos a férfi, minden nő szétteszi előtte a lábát kérés nélkül.. sajna azzal te nemigen tudsz mit kezdeni. Vagy olyan hogy visszautasítja (mert pl beléd szerelmes és nem akar fájdalmat okozni) vagy pedig ez a lételeme h minden punci az övé legyen, akkor nem tudsz mit tenni mert csak önmagába szerelmes még.

Egyébként elsősorban szerintem kinézettől függetlenül azok a férfiak mennek félre akik otthon nem érzik magukat "alfahímnek".

2018. márc. 13. 08:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Nok tobbszor csaljak meg a ferfit egyetlen szempillantas alatt.
2018. máj. 22. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Forrás? Honnan szeded?

2018. máj. 23. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!