Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért üt vissza a lábtörlőség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért üt vissza a lábtörlőség?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva házasodunk menyasszonyommal, aki nemrég mondta el, hogy pár hónappal ezelőtt volt afférja az egyik kollégájával. Első alkalommal a párom mozdult rá, majd rá két hónapra már hagyta a srácnak, hogy tovább menjenek egy bulin. Azzal védekezett, hogy ivott, elvesztette a kontrollt, egy ideig szörnyen banta is a dolgot. Rólam tudni kell, hogy évekig rendkívül agresszív, hirtelen haragú ember voltam. Ezt legyőztem, és most mindenki lábtörlője vagyok. A menyasszonyomban megbíztam, hogy nem használ ki mindenkivel szemben, erre egy hete közli velem, hogy ő bezzeg már két éve haragszik rám, mert későn jegyeztem el. Most nem tudom eldönteni, tényleg hibás vagyok-e.

2018. márc. 8. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Becsüld magad, ugyanis csak annyi megbecsülést kapsz, mint amennyire önmagad becsülöd...a csajoddal kapcsolatban még most elgondolkodnék a dolgokon.
2018. márc. 8. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Lábtörlő majd akkor leszel, ha ezek után feleségül veszed.Akkor egyértelművé válik a nő számára, hogy következmények nélkül bármit megtehet veled.Sokan itt cseszik el, hogy büntetlenül hagyják semmibe nézni magukat.
2018. márc. 8. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Belefutottál egy tipikus hazug közhelybe, ami nem igaz. Hiába adják elő rengetegen, hogy egy kedves és megértő férfira vágynak, többségében ez nem így van. Aki kedves férfiként, azt mindig csak kihasználni akarják.

Válts vissza a régi énedre és minden rendbe jön.

2018. márc. 8. 15:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már kilenc éve vagyunk együtt. Megszoktam, szeretem és nem akarok szakítani. Mégis úgy érzem, ő jött ki ebből jobban. Most terápiara akar menni. Esküvő előtt. Szép kezdés...
2018. márc. 8. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:

nem fog sokaig tartani remelem tudod

jah es ne vegyel ra merget h nem teszi meg maskor is

akar mas hapsival...

oke szereted de azzal leszel labtörlö ha elveszed

innentöl azt hiszi semmi következmenye barmit tesz

ha megcsalt nem szeretett igazan

ezzel a tudattal akar hozzad menni?

undorito!!neharagudj de mint nö irom hogy esküvö elött

felremenni meg föleg a legundoritobb dolog

vagy csald vissza te is..tudom nem megoldas

de ha ö ugyerzi szabad,akkor neked miert nem?

2018. márc. 8. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom ez a "későn jegyeztél l" duma arra volt jó, hogy ő is az arcodba tolhasson valamit, hogy védhesse magát. Nyilván ide totál irreleváns most. Megcsalt, még ő is kezeményezte. Innentől kezdve döntsd el, hogy vele akarsz-e együtt lenni, vagy nem adsz neki esélyt.

29/N

2018. márc. 8. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Menj terápiára. Nélküle. Megszokás miatt ne maradj vele
2018. márc. 8. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Jezus neked pszichologus kene!!! Azonnal hagyd ott
2018. márc. 10. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!