Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy egy férfi terhesen megcsalja a párját de mégis szereti?
Biztos van...
De szerintem ezt onnan kell megvizsgálni, hogy a megcsalt fél mit gondol erről.
Nyilván neki rosszul esik, van aki meg tud bocsájtani egy vagy több megcsalást,van aki nem.
Nekem férfiként fontos a hűség, én nem csalok, ha engem megcsalnak akkor repül az illető. Én mindig úgy állok ehez a dologhoz hogy azért vagyunk együtt a párommal mert a másikra vágyunk. Ha belefér bárhogyan egy harmadik, akkor nem egymást keressük!
Teljesen mindegy hogy terhes, menstruál, elhízott, hárpia lett, megváltozott, vagy mittudom én, nem csalok mert nem vagyok paraszt. Na nem működik akkor elhagyom és keresek olyat akivel igen, de nem csalok. Az a baj kevesen gondolkoznak így.
Sőtt úgy gondolkoznak nekik jár....
Sajnos van!! S nrm feltétlen kell a másik fél mellett döntenie, egyszerűrn csak nem tud magán fogni meg a vadász ösztönén!! Olyankor csak szexről szól az egész s nem pedig a pár lecserélése a cél!!!
Sajnos nagyon sok férfi ilyen!!! Sokról meg nem is gondolnánk!!
Sok nő meg nem is tudja mi zajlik mögötte!! De talán azok járnak a legjobban!!!!
Előttem hozzá szóló, ne legyél ennyire naív!!
10-es, általánosságban nem igaz az, hogy egy terhes nő nem jó az ágyban. Van akinek a terhesség alatt igencsak megnő az étvágya a szex iránt.
És egy terhes nő nem csúnya, aki szereti annak a szemében meg főleg aranyos, miért ne lehetne élvezni vele a szexet?
Igenis nagyon szeretheti a feleségét, csak valamit nem kap meg tőle. Például azt, hogy a nő vele is foglalkozzon, ne csak saját magával és a terhességével. Attól még hogy terhes, ki tudná a párját elégíteni annyiszor, hogy se kedve se ereje ne legyen máshol csalinkázni. Ez is csak szeretet kérdése.
A mai világ valóban nem idilli. De szerintem nem a más szexuális viselkedés miatt, hanem az egyre csökkenő intelligencia szint miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!