Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaló felek, milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaló felek, milyen érzés hazamenni a férjetekhez/feleségetekhez/barátotokhoz/barátnőtökhöz , enni a párotok főztjéből, megcsókolni, ágyba bújni vele, miután másik emberrel voltatok együtt?

Figyelt kérdés
Csak őszintén kíváncsi vagyok.
2018. márc. 2. 18:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ha félrelépnék, nem a szex miatt tenném, hanem mert teljesen eltűnt az intimitás minden formája az életemből. Szeretnék magamhoz szorítani valakit, akivel kölcsönösen vonzónak találjuk egymást testileg és lelkileg is. Nem a szexre vágyom, hanem egy szeretett ember közelségére. 37/F
2018. márc. 13. 03:07
 12/21 A kérdező kommentje:

Utolsó,minden ember vágyik intimitásra(mi nem csak és kizárólag sze..et jelent),viszont akkor el kell válni.

Egyszerűnek hangzik?Mert az is!!!!!!!!!

Nem minden feleség viszi a gyereket meg a házat,kocsit,vannak nők,akik azért nem g..inek születnek.

Ha meg szerelmes vagy a párodba,akkor nem megcsaláson gondolkodsz,hanem azon,hogy tudnád a kapcsolatotokat megmenteni.

Kérdésem hozzád:Te megcsalnád a párod,evvel elvéve az Ő életéből jó pár hónapot,évet?

Mert ha megcsalod,pont ez történik.Ez te sem tudod kimagyarázni.

Mert amíg te magadhoz szorítasz az ágyban valakit,ezt ő is megtehetné mással,de te magadhoz láncolod önző módra.Mert lehet szeret téged,de azért nem közeledik feléd,mert problémái vannak az életben.Lehet kommunikálni kéne talán.

De ez tudom,vad gondolat.

De tényleg.

Ha valakit már nem szeretünk,vagy nem kapunk tőle meg valamit,ami nekünk kell,akkor minek raboljuk az idejét?

Akkor engedd el.

Sok ember nem szerelemből marad a párjával,hanem önzőségből.

Meg hivatkoznak a közös vagyonra,gyerekre.

Nem kell közös vagyonnak lenni,írni kell házassági szerződést már házasság előtt és abban lekötni mindent,hogy válás esetén kinek mi jár.

A gyerekeket meg rossz dolog belekeverni,mert egy gyerek ezerszer jobban jár ha a szülők külön élnek és boldogok,mintha együtt tennék tönkre nemcsak a saját,de gyerekeik életét is.

2018. márc. 13. 07:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, nem mindenki olyan szerencsés, mint te, hogy tuti válasza van minden helyzetben minden kérdésre, amit azonnal alkalmazni is tud a saját életében. ;)

Neked gratula, nekünk kevésbé szerencséseknek marad az, hogy megküzdünk az érzéseinkkel. :)

2018. márc. 13. 11:19
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó.

Nekem sincs mindenre válaszom:)

De nem vagyok hüly...,és épp ezért nem nehezítem meg a saját életemet drámákkal.

Megértem,hogy sokan gyengébbek,de arra kérlek válaszolj,miért rabolják egymás idejét az emberek?

Ha egy ember megtudja hogy a párja x ideig csalta őt,akkor az olyan,mintha elvett volna tőle hónapot,napot vagy évet.

Azalatt az idő alatt,amíg csalták,ő is elkezdhetett volna egy új életet.

Ez nagyon önző dolog.Mert itt az a helyzet,hogy 2 ember feltétlenül szórakozik egymással,míg a 3.otthon van,és semmiről nem tud.És ő is boldogan élhetné az életét,szórakozhatna valakivel,de ő abban a tudatban hűséges,hogy biztos a másik is hűséges.

A lényeg az,hogy akár tetszik a szeretőknek vagy a szeretőket tartó embereknek,nagyon sok olyan ember van ezen a Földön,akik képtelenek a megcsalásra.

Nem szeretem amikor kijelentik a megcsalók,hogy sosem tudhatod,meg hogy akármi történhet.

Olyan mintha a saját jellemtelenségüket akarnák másokra is kivetíteni.

Meg amikor azt mondják előbb-utóbb mindenki megcsal valakit.Úgy mondják,mintha belelátnának a jövőbe.

2018. márc. 13. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy a másik, otthon levőnek is lenne lehetősége mással lenni? Mi van, ha annyira elhanyagolja magát minden szempontból, hogy esélye se lenne, hogy más ránézzen?
2018. márc. 13. 23:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Tök mindegy,ki hogy néz ki.A lényeg azon van,hogy hagyjuk,hogy a másik is megtalálja a boldogságát máshol.

Te amúgy mit szólnál,ha a feleséged,ha van,vagy barátnőd azt mondaná,hogy azért feküdt le valakivel,mert tőled nem kapott meg valamit?

Gondolom,elfogadnád,és megbocsátanál,hiszen ezek szerint szerinted nem nagy dolog a megcsalás.

Meg amúgy nagyon buta dolog mindig azzal jönni,hogy a másik már nem vonzó a partnerének.

Mert lehet,hogy neki nem,de ezer meg egy férfi mindent megadna,hogy a csajjal legyen.Szóval,a kérdésem,miért ragaszkodik sok ember egy rossz kapcsolathoz?

Van még egy kérdésem,szerinted,mekkora kárt okoz egy ilyen jellegű megcsalás annak,akit csaltak?

Ezért vagyok amúgy az egyéjszakások híve,mert legalább soha nem fognak megcsalni.Mert nem hagyom.

2018. márc. 14. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Jajj, gratulálok! Az egyéjszakás kalandok híve oktat ki erkölcsről egy házas embert, aki 15 éve hűséges a házastársához! :D Imádnivaló!
2018. márc. 14. 20:13
 18/21 A kérdező kommentje:

Látom sikerült megfognod a mondandóm lényegét.

Azért vagyok az egyéjszakások híve,mert félek bárminemű párkapcsolattól.

Érted?

Én hűséges típus vagyok.

De eddig csak a barátaimhoz való hűségemet tudtam csak gyakorolni.

Gratulálok ahhoz,hogy hűséges vagy,én is.

Az,hogy valaki egy éjszakára boldog valaki mellett,nem jelenti,hogy csalfa lenne.

A különbség köztem,meg a megcsalók között,hogy én egyedülálló vagyok,így akár hetente váltogathatom a partnereimet.

Aki kapcsolatban van,az nem teheti meg mindezt.

De ezek szerint a 15 év alatt biztos gondoltál megcsalásra,ha így vélekedsz a dolgokról.

Nem tudom melyik amúgy az erkölcsileg megvethető.

Az,aki annyira fél párkapcsolatba lépni egy ellenkező neművel,hogy inkább csak egyéjszakásokba megy bele,vagy az,aki házas és a párját hátba szúrja.

Azt gondolom,a válasz a normális embereknek egyértelmű.

2018. márc. 15. 18:39
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
De most se tudott senki választ adni rá hogy a fa szért nem lehet akkor ott hagyni a másikat??? És ez nem csak a gyerekkel házasságban élőkre értendő. Huszon, harminc éves emberek akiket semmi nem köt össze mégis megcsalják a párjukat szemrebbenés nélkül aztán haza mennek megölelik jóízűen megeszik a főztjét majd hozzá bújik mosolyogva az ágyban. Erre tud valaki épeszű magyarázatot??
2018. márc. 17. 19:59
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

Én csak a családosok nevében tudok nyilatkozni. Soha nem csaltam és soha nem is csalnám meg a páromat, de gondolom, hogy egy futó kaland vagy egy fellángolás sok embernek nem ér annyit, hogy felborítsa miatta az egész életét, megkockáztassa, hogy elveszítse a gyerekeit, a szerető párját, akivel leélte az életét... stb. Ezért nem válnak el, inkább eljárogatnak néha-néha a szeretőjükhöz, akitől megkapják, amit párjuktól nem, aztán mennek vissza a családjukhoz élni a mindennapi életet tovább. Nem egy felemelő állapot, de meg tudom érteni, aki így tesz, noha én nem tudnék így élni, akkor már talán inkább elválnék.

A huszon-, harmincéves, gyerektelen fiataloknál nyilván más kicsit a helyzet. Ott egyszerű gyávaság, kényelem az indíték, illetve az, hogy a párjukkal is jól elvannak szexuális és egyéb téren is, de azért csak nem bírnak hűségesek maradni. Hogy az ilyen embereknek hogy lesz valaha családja, egészséges párkapcsolata, rejtély a számomra.

2018. márc. 18. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!