Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 10-15 évente elnézhető egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-15 évente elnézhető egy két megcsalás?

Figyelt kérdés
Élettársam (nő) azt állitja félre lehet kavirnyászni ilyen hosszu idő után.
2018. márc. 1. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem élethelyzettől függ.

Az biztos, hogy olyan megcsalást nem néznék el, ahol már kialakult valamiféle érzelmi viszony a férjem és a másik nő közt.

2018. márc. 1. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

Tételezzük fel, hogy elnézem bizonyos esetben, amúgy ismerek is ilyen példát a környezetemben, ahol nõ megcsalta a férjet, aki tudott róla, de megbocsájtotta, nem beszélnek róla (tudtommal), de együtt vannak.

Ha valaki ilyent tesz akármilyen helyzetben, akkoris minimum elszégyelli magát (pl. a fenti példában is nõi ismerõsöm már-már öngyilkosságról beszélt az esetben, ha kitudódna a dolog).

Azt miért kellene elnéznem bárkitõl is, hogy ilyen a hozzáállása, hogy “természetes, drágám, hogy párszor megcsallak”, ést ezt a képébe döngölni? Undorító.

2018. márc. 1. 10:38
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

20 évig voltam házas. Ez nagyon hosszú idő, huszonévesen ezt nem lehet belátni. Szerintem belefér tízévente megcsalás bármilyen házasságba.

De nekem személy szerint jobban tetszik, ha őszintén megbeszéljük, nem pedig titokban megcsal. A nyíltság akár annyi is lehet, hogy "rendben van, de nem szeretnék tudni róla". Én még szeretném is tudni, csak a részleteket nem. Ha nem mennék ebbe bele, akkor leginkább valami hisztis, gyerekes, önbizalomhiányos rabszolgatartónak érezném magam.

2018. márc. 1. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Van, akinek elnézhető, és van, akinek nem.

Pl. a szüleim lassan 26 éve házasok, és soha nem volt semmiféle megcsalás, ami szerintem azért van így, mert ők egyben egymás legjobb barátai is, kölcsönös a tisztelet, szinte mindent közösen csinálnak, stb.

Szerintem gyakoribb lehet a félrelépés olyanoknál, akik között nem elég erős a kötelék, ilyen-olyan okokból.

Viszont én nem tudnám elnézni, és megcsalni sem csalnám meg a másikat.

Szerintem az ember el tudja dönteni, hogy fontosabb-e egy numera, ami kb. 10 percig tart, vagy a párja, akit évek óta szeret.

Döntés kérdése az egész.

2018. márc. 1. 11:08
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Mondd meg neki, úgy mint a kavirnyászás, a megbocsátás is egy lehetőség, amivel az ember él vagy nem él. Természetesen eldöntheti, hogy kavirnyászik vagy sem, viszont te is eldöntheted, hogy megbocsátod vagy nem. Ha már itt tartunk, a hazugságot és a sunnyogást is el lehet nézni vagy nem elnézni, szóval így kavirnyásszon akár hány év után.

31/f

2018. márc. 1. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem is mindenki olyan jo no vagy pasas hogy megtehesse . De sokazor viszont az teszi meg akibol az eg vilagon nem nezted volna ki.
2018. márc. 1. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!