Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom részegen írt rá az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom részegen írt rá az exére, de nem csalt meg. Ezek után kidobjam?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell, hogy ez egy rég megtörtént eset, amikor a párom buli után hajnalba, részegen félreérthetetlen üzenetet írt egy exének. De miután ez a lány felfedte a dolgot, a mai napig nem bocsátottam meg teljesen a páromnak. Mai napig motoszkál bennem a gondolat, hogy újra megteheti mással vagy már meg is tette. Beszéltem erről már párszor a párommal, de ő már lezártnak tekinti a dolgot és továbbra sem emlékszik az esetre. Bízzak benne, vagy keressek mást?

30/N

2018. febr. 26. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ha akkor nem zavart annyira, hogy szakíts érte, akkor most hirtelen miért? Nálam a bizalommal való visszaélés egyenlő a szakítással, de azt nem hónapokkal később jutna eszembe meglépni, hanem akkor, amikor megtörtént a dolog. Ha nem tudsz bízni benne (én nem tudnék, maximálisan megadom, de csak egyszer játható el), akkor szerintem felesleges erőltetni, de ezt neked kell eldöntened.
2018. febr. 26. 15:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Amikor rámírt a csaj, éreztem, hogy benne van a bosszú is, hogy szétválasszon bennünket. Ezért bocsátottam meg. De abban biztos vagyok, hogy a párom tagad és ez akkor történt, amikor még dúlt a szerelem és ezért sem tudok teljesen túllenni a dolgon.

Most már együtt élünk és elvileg minden rendben. Csak bennem van az, hogy mi van akkor, ha máskor is megteszi és azért nem mindegy, hogy kivel alapítok családot. Ezért sem tudom, hogy mi legyen.

2018. febr. 26. 15:32
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

A kétely éke ( https://www.youtube.com/watch?v=lezsKk5qa-E) már elég mélyen beléd mártotta karmait.

Szóval, ha egyébként minden rendben, de te tovább fantáziálsz, hogy mi van ha... akkor egyébként mi értelme is a kapcsolatnak?

Te már eleve eldöntötted, hogy szakítasz, csak még nem mered megtenni, különben nem kattogna ezen az agyad.

És honnan tudod, hogy tagad? Tételezzük fel, hogy valóban 100%-ban igaz, hogy tagad, akkor meg mi értelme egy hazuggal együtt maradni.

De tételezzük fel, hogy csak te fantáziálsz azon, hogy tagad, valójában igazat mond, de ő bizonygathatja neked, hogy tévedsz, úgysem fogsz neki hinni, mert már eleve beállítottad őt hazugnak.

Tehát bármit csinál, úgysem hiszel neki. Ergó, minek vagy még vele?

2018. febr. 26. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyeneket akkor és ott kell megvitatni, nem x év múlva. Ha te akkor elfogadtad a helyzetet, akkor a te részedről sem korrekt utólag mégis a szemére vetni.
2018. febr. 26. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:

ha reszegen kepes ilyenre amikor legközelebb lereszegedik mi lesz?

meg is huzza a csajt?

reszeg ember az öszinte ember szoktak mondani

olyanokat megmersz tenni amit jozanul nem

talan az ex jo volt az agyban es neha összejarna vele

2018. febr. 26. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen !Attolfüggetlenül hogy részeg volt nem jelenti azt hogy ne kérhetett volna bocsánatot.Am vicces a részegségre fogjja sztem itt az van hogy eleve a hangulata befolyàsolta hogy megtegye csak kellett nêmi bàtoritàs hogy ràirjon az exére .Am meg amikor a parommal fasirtban voltunk és volt az uncsitesom esküvője részegen mégsem másztam rà egy pasira sem .
2018. febr. 26. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem kéne már ezen kattognod, de maximálisan megértelek. A páromnak (igen, még az) volt olyan "ügye", hogy a mai napig bennem van ez a méreg. Nem tud vele mit tenni az ember. Akkor fel se fogja, hoz egy hirtelen döntést, aztán szép lassan szétrágja a lelked... Mindaddig, amíg tönkremegy a kapcsolat és szakítotok, csak éppen addig elment az életedből több év.

Ilyen a bizalom, ha megtörik akkor vége. Kevés ember tud továbblépni és őszintén én azt gondolom, hogy csak az tud továbblendülni ezen, aki nem szereti a másikat már, vagy naív, áldozattípus.

Külön megjegyzésként: Soha nem tudtam volna ilyet írni senkinek, még részegen se, még akkor sem, ha rosszban voltunk. Sose fogom az ilyet megérteni.

Nem dönthetek helyetted, de én átértékelnem a helyedben az életem. Aki egyszer ilyet csinál, az máskor se fog máshogy viselkedni.

2018. febr. 27. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!