Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom részegen írt rá az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom részegen írt rá az exére, de nem csalt meg. Ezek után kidobjam?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell, hogy ez egy rég megtörtént eset, amikor a párom buli után hajnalba, részegen félreérthetetlen üzenetet írt egy exének. De miután ez a lány felfedte a dolgot, a mai napig nem bocsátottam meg teljesen a páromnak. Mai napig motoszkál bennem a gondolat, hogy újra megteheti mással vagy már meg is tette. Beszéltem erről már párszor a párommal, de ő már lezártnak tekinti a dolgot és továbbra sem emlékszik az esetre. Bízzak benne, vagy keressek mást?

30/N

2018. febr. 26. 14:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Egy apró részletet kihagytál..Nem mindegy azért, hogy mit ìrt..
2018. febr. 26. 14:13
 2/17 A kérdező kommentje:

Konkrétan azt, hogy nincs-e kedve egy kis hajnali....

Utána meg azt írta, hogy csak viccelt és, hogy már otthon van.

2018. febr. 26. 14:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyértelmű bizonyítékok ellenére nem bocsánatot kér, hanem"nem emlékszik", az engem zavarna annyira, hogy kidobjam. Attól függ hogyan áll a problémához.
2018. febr. 26. 14:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom nélkül egyik kapcsolat sem hosszú életű :(
2018. febr. 26. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
14%

Úristen, egy ősrégi storyn kattogsz? Nincs jobb dolgod?

Most, a JELENBEN, harmonikusan tökéletesen működik a kapcsolatotok?

Szokott a párod részeg lenni? Észre vetted már, hogy szokott ilyenkor más h..lyeséget csinálni, mondani? Amit egyébként máskor megbán?

Kár ezen lovagolnod. Tudom, ahol nincs probléma, oda generálunk egyet, hisz máskülönben tök unalmas lenne az élet.

Csak saját magadnak okozod a frusztrációt és bebeszéled magadnak, hogy a párod mekkora gerinctelen f..sz.

Nem csinált semmit. Tudod, lehet, hogy még te nem voltál részeg, de kérdezd csak meg pl. a fősulis ismerőseidet, hogy mennyire emlékeznek a gólyaavatójukra. Én megkérdeztem, sokak azt se tudták, hogy mit csináltak. Na, erről ennyit.

Szóval a részegség okozhat emlékezetkiesést.

2018. febr. 26. 14:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék együtt olyannal, aki úgy leissza magát, hogy nem tudja, mit csinál. F
2018. febr. 26. 14:41
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Teny, h nem kell erte megdicserni. De tudnod kell, h mi ferfiak az utcan is ugy gondolunk a nokre h .... ezt levarrnam azt nem.De azt hazudjuk,h nem ha a nok kerdezik.
2018. febr. 26. 14:51
 8/17 anonim ***** válasza:

Én már akkor dobtam volna. Persze, nem emlékszik rá, ezt te sem hiszed el!

Én is szoktam többet inni a kelleténél, meg a párom is, de érdekes mód soha egyikünknek sem jutott még eszébe ráírni az exeinkre és szexet ajánlani neki.

Bocs, de aki ilyet csinál a kapcsolatában, az nem tiszteli és szereti eléggé a másikat és nyilvánvaló, hogy semmi értelme a folytatásnak.

2018. febr. 26. 14:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is emlékszik rá. Jó vastag bőr van az arcán, ha a bizonyíték ellenére sem égett egy kicsit a pofája. Az meg csak a hab a tortán, hogy valaki szétcsapja magát és "elfelejti", hogy kapcsolatban van.
2018. febr. 26. 14:58
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Reszegen en is majdnem meghuztam egy csajt es meg is bantam, nem vallottam be persze. A kapcsolat meg sokaig jol mukodott es sosem leptem felre. Neked kell tudni mi a jo neked. 32f
2018. febr. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!