Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom részegen írt rá az exére, de nem csalt meg. Ezek után kidobjam?
Azt tudni kell, hogy ez egy rég megtörtént eset, amikor a párom buli után hajnalba, részegen félreérthetetlen üzenetet írt egy exének. De miután ez a lány felfedte a dolgot, a mai napig nem bocsátottam meg teljesen a páromnak. Mai napig motoszkál bennem a gondolat, hogy újra megteheti mással vagy már meg is tette. Beszéltem erről már párszor a párommal, de ő már lezártnak tekinti a dolgot és továbbra sem emlékszik az esetre. Bízzak benne, vagy keressek mást?
30/N
Konkrétan azt, hogy nincs-e kedve egy kis hajnali....
Utána meg azt írta, hogy csak viccelt és, hogy már otthon van.
Úristen, egy ősrégi storyn kattogsz? Nincs jobb dolgod?
Most, a JELENBEN, harmonikusan tökéletesen működik a kapcsolatotok?
Szokott a párod részeg lenni? Észre vetted már, hogy szokott ilyenkor más h..lyeséget csinálni, mondani? Amit egyébként máskor megbán?
Kár ezen lovagolnod. Tudom, ahol nincs probléma, oda generálunk egyet, hisz máskülönben tök unalmas lenne az élet.
Csak saját magadnak okozod a frusztrációt és bebeszéled magadnak, hogy a párod mekkora gerinctelen f..sz.
Nem csinált semmit. Tudod, lehet, hogy még te nem voltál részeg, de kérdezd csak meg pl. a fősulis ismerőseidet, hogy mennyire emlékeznek a gólyaavatójukra. Én megkérdeztem, sokak azt se tudták, hogy mit csináltak. Na, erről ennyit.
Szóval a részegség okozhat emlékezetkiesést.
Én már akkor dobtam volna. Persze, nem emlékszik rá, ezt te sem hiszed el!
Én is szoktam többet inni a kelleténél, meg a párom is, de érdekes mód soha egyikünknek sem jutott még eszébe ráírni az exeinkre és szexet ajánlani neki.
Bocs, de aki ilyet csinál a kapcsolatában, az nem tiszteli és szereti eléggé a másikat és nyilvánvaló, hogy semmi értelme a folytatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!