Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért büszke a tettére a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért büszke a tettére a párom?

Figyelt kérdés
Nagyon fura a dolog nem is értem igazán,10 éve élünk együtt a barátnőmmel,most lebukott,hogy tartott egy hapsit mellettem,kollegája "kezelgette" elég sokáig,ami fura,hogy amikor kiderült jellemtelenül reagált a dolgokra,olyan mintha büszke lenne a tettére nem hogy megbánást tanusitana,és elnézést kérne,ennyire egy ócsmány döggel lettem volna együtt csak ez most derült ki? véleményetek?
2018. febr. 23. 07:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
én is teljes mértékben
2018. febr. 23. 08:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Milyen idősek vagytok?

Ha tízszer lefeküdt mással miért nem szakítottatok?

Mi értelme vele maradni és mást keresni mellette?

-Normális nő egészen téged fog akarni,nem csak szeretőnek,minek a nyakadon egy "kolonc"? -Hiszen megalázott.

2018. febr. 23. 09:00
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Ne pazarold a szappant, koszos lábbal is pi..csán lehet rúgni.
2018. febr. 23. 09:00
 14/21 A kérdező kommentje:
40 körül járunk,ő tudja miért nem szakitottunk,én nem akartam vele maradni ő erőlködik,
2018. febr. 23. 09:04
 15/21 anonim ***** válasza:

És még ezek után neki áll feljebb??

Szerintem alapból hülyének is néz hogy ezt nem vetted észre. De legalább bánná, nemhogy még "normális" is hogy ezt tette...

2018. febr. 23. 09:24
 16/21 A kérdező kommentje:
igen,de hát miért fura,ugy viselkedik amilyen,jellemtelen sekélyes kva,ugy viselkedik ahogy kell,miért ugy kéne ahogy egy gerinces emberhez méltó na az lenne a fura
2018. febr. 23. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
16%

40 körül azért már rájöhettél volna, hogy a nők ilyenek. Gyengébbik nem. Nincs abszolút erkölcsi mércéjük, csakis az önös érdekeik mozgatják őket, ez határozza meg az egész világképüket. Ebből következően bármilyen tettre találnak felmentést, jogalapot, és képesek ezt átfordítva a saját bűnükkel vádolni téged.

Az egésznek a kulcsa a tisztelet. Azért büszke rá, mert nem tisztel, úgy érzi, ő feletted áll és megteheti. A további kapcsolataidban erre figyelj nagyon, és ahol nem érzed kellően erősnek a tiszteletet, ott lépj tovább.

2018. febr. 23. 09:35
 18/21 A kérdező kommentje:
amire kiváncsi lennék hogy alapbol ilyen volt ez a lény vagy csak megromlott az utobbi időben?
2018. febr. 23. 09:35
 19/21 anonim ***** válasza:
9%

A nők olyanok, hogy próbálnak megfelelni mindenképpen másoknak és maguknak. Ezért lehet ilyen gyakran azzal találkozni, hogy utólagosan igazolják magukat a lelki békéjük érdekében. Nem direkt csinálják ezt, így vannak összerakva.

31/f

2018. febr. 23. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor én biztos nem számítok nőnek :D Szerintem ugyanolyan gusztustalan dolog a megcsalás, a lehető legértelmetlenebb a világon. Ha annyira nem működik valami, akkor első lépés a megbeszélés, ha nem vezet eredményre, akkor meg még mindig lehet szakítani, utána meg azzal kavarni, akivel óhajtunk. Nem látok a megcsalásban értelmet, hacsak nem azt, hogy az ilyen ember gyáva egyedül maradni, akar egy biztos pontot és még amellett egy kis szórakozást. Ez pedig mindkét nemre vonatkozik sajnos. 25/N
2018. febr. 23. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!