Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit szólnátok?
Ha a nő akivel már évek óta próbálkoztok, mikor végre elérnétek hogy komolyabbá váljon a dolog, közölné hogy neki igazából eddig volt barátja, csak nem merte elmondani, nehogy elveszítsen téged. És ha érdekelne azt is elmondaná hogy régóta voltak komoly gondok, amit évekig próbált rendbe tenni, és kitartott, de belátta hogy ezen már nem lehet segíteni.
Ti pedig elsősorban a távolság miatt csak nagyon ritkán tudtatok találkozni, de abban volt több hosszúhétvége is. (Szex pedig szinte a legelső alkalomtól hogy ismeritek egymást) Ezt eltudnátok fogadni? Vagy ott lenne hogy hazudott, illetve hogy hűtlen?
Sokan csinálják azt, hogy csak akkor szakítanak, amikor már meg van az "utód." Nem egy gerinces dolog, az fix.
Bár én nő vagyok, de az ilyet nagyon elítélem. Ráadásul nem is csak egyszeri botlásról volt szó, hanem viszonyt folytatott veled.
Bennem ott lenne a gondolat biztosan, hogy ha majd ha köztünk is problémák lesznek, akkor is megy máshoz?
Hany evesek vagytok ilyen gondolkodassal?
Ha te vagy a srac, akit ezzel akarnak etetni, be ne vedd. Evekig probalja valaki megmenteni a kapcsolatat ugy, hogy felre dug? Aztan, amikor mar vegkepp nem kell neki, megis jo vagy es maszna rad? Hagyjuk mar.
Ha meg a noi oldal vagy, nem is minositelek inkabb.
Milyen könnyen ítélkezik itt mindenki. Pedig az Élet egyáltalán nem fekete és fehér. Igen, aljas dolog a megcsalás, főként ha az már viszonyszerű, ezt elismerem. Na de azért itt nem arról van szó hogy páromnak van egy kis gondja, amit a magam részéről megoldok úgy hogy félremegyek.
Azt mondjátok ha gond van a kapcsolattal, ha megoldani nem tudjuk, lépjünk ki. Kérdés mikor? Évek óta próbálok segíteni neki, nyelem a hülyeségeit, mert ha valakit akkor őt igazán szeretem. De ennek még mindig úgy tűnik hogy csak annyi az eredménye hogy lelkileg és anyagilag is tönkretett. Miért nem hagyom ott? Rengeteget fektettem ebbe a kapcsolatba, és még igyekszem kitartani a legvéksőkig. Én nem fogom otthagyni csak mert szerencsétlen, én komolyan segíteni akarok neki. De kezdek belefáradni. Még mindig ugyanott vagyunk, szinte semmi javulás. Képtelen vagyok elhagyni. Több pasit is visszautasítottam már, egyetlen egyet nem tudtam. Kell a lelkemnek ez a támasz, így hogy ő képben van tisztábban látok, és jobban a sarkamra tudok állni. Szeretem a párom, de túl sok a bizonytalanság, a szenvedés, épp ezért nem lehet elítélni azért mert van egy "B" verzió. Illetve ellehet, mindent lehet, aki nem élt még át hasonlót az sosem fog megérteni. Szeretem őt, de kezdek belefáradni. S itt ez a másik, ő teljesen más. A legnagyobb szerelem mellett tudott utat törni hozzám, talán nem véletlen. Szükségem van rá is. Lehet kapcsolatfüggő vagyok, ez van. Mindent megteszek még hogy páromon segítsek, és egy jó életünk legyen, s ha sikerül, lerázom B-t. De ha összeomlik a dolog, akkor tudom, van hová mennem. Feltéve ha nem múlik el iránta a vonzalom az első együtt töltött több nap után... Mert ez is benne van a pakliban, s már csak ezért is mennék bele kicsit többe, még a kapcsolatom alatt, hogy ez kiderüljön, nem vagyok már 18 hogy minden ujjamra 10 jó jusson...
S legfőbb bűnömnek azt érzem hogy "B"-nek képtelen voltam/vagyok megmondani hogy mi van. A kérdés is erre vonatkozott. Amúgy csak most beszéltünk az első hétvégéről hogy együtt kéne töltenünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!