Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak az elhagyott nők, hogy ha a pasi mast valaszt akkor az egyenlő azzal, hogy mindenbol kisemmizik?
Figyelt kérdés
Az egyik jo baratunk most valik,a nő kijelentette,Hogy minden az övé lakas,2 auto,nyaraló,ez a minimum,hogy elhagyta.mi koze a kettonek egymashoz.:)??!2018. febr. 9. 13:42
11/21 A kérdező kommentje:
Miert jo ez a nőknek? Mi jogon gondolja? Meg miert kell bedobni a gyereket ebbe a játszmába? ilyenklr mi zajlik le a fejében
2018. febr. 9. 14:29
12/21 anonim válasza:
Vannak beteg, önző emberek, ennyi.
Örülj neki, hogy nem tudod megérteni, ez mutatja, hogy normálisabb vagy náluk (minimum ezen a téren)
Ilyenkor én igazából csak a gyereket sajnálom, hogy eszközként használják.
Apuka lemond egyébként a gyerekről, vagy szeretné ha nála maradna?
13/21 A kérdező kommentje:
Marad az anyjanal,mivel sokat utazik nem is tudna vele lenni .így ez a helyes döntés.Ebben az egyben tudtak megegyezni.
2018. febr. 9. 14:44
14/21 anonim válasza:
Sok mindent gondoltok ti is rólunk, aminek kevesebb értelme van, mint annak, hogy ha valaki "egy életre elkötelezi magát jóban rosszban egészségben betegségben" aztán elhagyja az "életre szóló párját" az talán nem a legkitartóbb kapcsolatok terén.
15/21 anonim válasza:
Nem tudjuk, mi történt, ami miatt elhagyta.
Persze egyébként lehet olyan eset, hogy a férfi tényleg egy alávaló féreg, aki megérdemelné, hogy kisemmizzék. De lehet, hogy ő tök ártatlan, és a nő egy undok dög.
Honnan tudhatnánk?
16/21 A kérdező kommentje:
Ezt én mind úgy kérdezem,hogy 42 éves nő vagyok egy válással a hátam mögött.Soha eszembe sem jutott volna a gyerekeimet fegyvernek használni,és kisemmizni a volt férjem.Amit gyűjtöttünk azt közösnek gondoltam,nem akartam megkaparintani mindent.Sőt a párjával is jól ki jövök.Ezért értelmetlen nekem az ilyen viselkedés forma.
2018. febr. 9. 14:59
17/21 A kérdező kommentje:
Mivel ismerem az illetőt tudom,hogy nem egy alávaló féreg.Az ,hogy a felesége egy percet nem dolgozott mert eltartotta,gondolom most emiatt van felháborodva,hogy megszűnik a jólét és munkát kell keresnie.Az ,hogy egy férfi vagy egy nő kilép egy olyan házasságból ahol csak a pénzt rangatjak róla,és mással akar élni ez nem ok arra ,hogy gusztustalan legyen valaki ,de ez lehet csak az én véleményem.
2018. febr. 9. 15:03
18/21 anonim válasza:
Ja, hogy te vagy az új nő? Akkor értem, miért háborogsz.
19/21 A kérdező kommentje:
:D A ferjem kollégája jó baratja. Nem en vagyok az új.:D nem is értem miből raktad ezt össze.???!!!!
2018. febr. 9. 17:56
20/21 anonim válasza:
Hány évesek?
Vannak ilyen undorító női egyedek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!