Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az állítás igaz lehet a legtöbb felrelépő nőre?
Múltkor olvastam itt, hogy a félrelépő nőknél igazából két féle félrelépés van.
1:A tipikus érzelmi, amikor már a másik férfiba szerelmes.
Csak a hülye nem veszi észre, hogy a nőnek már más is van.
A férje totál hidegen hagyja.
2.Csak szex, mivel otthon uncsi/nincs szex.
Egyébként me minden oké.
Aztán most jön a lényeg:
Ez a válaszoló ezeket a nőket a látens melegekhez hasonlította.
Akik saját magukkal is elhitetik hogy ők totál heterok, az meg h nyilvános WC ben szopkodják a farkakat, az nem számít, sőt nem is létezik.
Sőt ők a legnagyobb homofóbok.
Na a félrelépő nőknél kb ugyan ez van.
Komolyan elhiszik hogy ők nem léptek még félre, az meg h van egy kis etyepetye, nem számít.
Vélemény?
Én azért kérdezem, mert hasonló tapasztalatom nekem is van.
Nekem ebbol az egesz megcsalas dologbol egy dolog zavar leginkabb: az amikor lebuknak meg akkor is tagadnak. Nem erdekel, h felredugott, atbeszeljuk de az h lattak oket, tenyek sms-ben, levelben es meg mindig tagad....nekem ettol borul el az agyam es nem attol h megcsalt.
Ha van bizonyitek akkor szorijjuk ennyi, bevallom nem allok neki hazudzoni es kitalalni marhasagokat h azt az sms-t nem is o kuldte...blah blah. Nincs bizonyitek, fair enough, tagadni lehet-Na De bizonyiteknal? Mi ertelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!