Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, aki ilyeneket ír, ennek ellenére mégis rendszeresen megcsalja a barátnőjét?
- Élete szerelme vagyok
- Napról napra jobban szeret engem
- Érzelmileg megsemmisülne, ha kilépnék a kapcsolatból
- Összezúznám a világát, ha elhagynám
- Jobban szeret és törődik velem, mint az eddigi barátnőim közül bárki
- Gyönyörű, okos, és a humorunk is egyezik
Mi kell akkor a férfiaknak, hogy ne akarják megcsalni a barátnőjüket, feleségüket? Ha nem elég a szeretet, törődés, figyelem. Vagy akinek az állandó újdonság kell, az úgyis mindig félre fog lépni?
"A férfi agy: Akit meg lehet, azt meg KELL! Ha kihagyod, a pokolban az orrodra húzzák, csak akkor már öreg lesz, és büdös."
Idéztem LŐwy Árpád egy elég durva szösszenetéből. Közel áll a valósághoz. A hímeket erre programozta a természet.
A férfit hajtja a kíváncsiság, minden cicit, puncit megnézne, megtapogatna, felpróbálna. Hajtja a hódítás vágya, minél többet megszerezni. És legfőképpen hajtja a naponta felgyülemlő nedv, amit ki kell üríteni, hogy figyelni tudjon másra, például a munkájára. Nőként nem értheted, hogy ha állandóan egy jó cici, fenék lebeg előtted, akkor gyorsan meg kell szabadulni ettől a feszültségtől, hogy fontos dolgokra is jusson időd.
Ez később csökkenhet, akár hűséges is lehet hozzád, annyira ellustul és lemond az „újdonságról”, ha valamilyen módon meg tud szabadulni ettől az izgalomtól.
Ehhez neked is tenni kell. Először is ahányszor csak akarja, meg kell "csapolnod", akkor is ha neked éppen nincs kedved dugni. Aztán nem szabad elhanyagolni magadat azzal a gondolattal, hogy elvetettem magam vele, már nem kell tennem semmit a kapcsolatunkért. Továbbra is meg kell próbálni érdekes, izgató maradni. De semmiképpen sem veszekedni, ha félre kacsintgat.
Persze a férfi sem nyugodhat meg azzal, hogy megkapott, továbbra is udvarolnia kell a párjának, figyelmesnek lenni, és a szexben is teljesíteni minden vágyát. Akkor is, ha éppen nem vágyik rá, vagy focimeccs van a TV-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!