Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemet szemért? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemet szemért? Mit tennétek azzal akivel megcsalt a párotok?

Figyelt kérdés
Ha megcsalna a párotok egy családos emberrel, felborítanátok az ő családjának az életét is? Őrlődök, egyik részről úgy vagyok vele, hogy semmi értelme, az ő családja nem tehet róla, másrészt nekem mondhatni hazavágta az életemet, a kapcsolatomat ez a féreg, hagyjam, hogy ilyen könnyen megússza?

2018. febr. 2. 01:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Én tuti elmondanám az illető párjának, hogy élete szerelme épp az én párommal kefélget. És ez nem bosszú, csupán jó fejség, hiszen így a másik is tudja, hogy átbaxxák és csalják.
2018. febr. 2. 11:51
 12/18 anonim ***** válasza:
4%

11: egyáltalán nem jófejség elmondani, mert az emberek fele egyáltalán nem szereti hallani az ilyesmi rossz hírt. Ad abszurdum ebben akár hallgatólagosan vagy tevőlegeen meg is állapodtak, ilyenről is tudok.

Talán először meg kellene tőle kérdezni, hogy szeretné-e tudni, csak éppen hogyan, hogy ne áruld el magad.

2018. febr. 2. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
El is mondtam. Nem bosszúbol, hanem mert a férjének tudnia kell. Nincs rosszabb érzés ha a párod átvág. :( Nem haragudtam a nőre,tudom ha az exemnek nem kellett volna tehetett volna bármit.Csak beleszeretett a férjembe. Nem tudom azóta mi van velük én elváltam. Terhesen. :) Az ex azóta lézeng,én meg boldog vagyok. Bárkinek elmondanám ha tudnám megcsalják. Aki azt mondja,hogy nem kell árulónak lenni,csalták már meg? Mit érezne ha tudná sokan tudták de neki senki sem szólt?
2018. febr. 2. 14:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudjatok 2evig csaltak...

azt mutatta minden jo boldognak tunt,nem laktunk egyutt igy konnyebb volt neki,sose gyanakodtam ra...

aztan 2ev utan szakitottunk mas miatt

mire kinyilt a bicska es sorra derultek ki h nem 1sem 2 lannyal csalt meg

nem szeretok csak 1ejszakasak voltak neki

annyi ember tudta de annyi!!!!

2evem ment ra erre az emberre 2 evem!!!ebbol a rovid eletbol

Barcsak elmondta volna valaki,barcsak tett volna valaki vmit

mindenki hallgatott es rajtam rohogtek...

mai napig hanynom kell a tudattol h ilyen emberrel voltam egyutt ha visszagondolok a 20-as eveimre...

elhettem volna...

en osszetettem volna a ket kezem ha valaki szol

lehet eloszor nem hiszem el de idovel rajottem volna en is

azt a 2evet nem tudom visszahozni

es orulok h szetmentunk,mert ha 10 ev utan derul ki sztem

rottyon lennek

2018. febr. 2. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki megérdemli az igazságot, nem kell ezen gondolkodni.
2018. febr. 2. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Tárgyilagosan és tömören közölném a másik feleséggel a tényeket. Nem kell mocskolódni. Nehéz anélkül is mindenkinek.
2018. febr. 3. 01:08
 17/18 anonim ***** válasza:
A párod a bűnös,nem az akivel megcsalt. Nem érsz el vele semmit ha bosszankodsz,nem az ő hibája,gyakorlatiklag semmi közöd az életéhez.
2018. febr. 16. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmit. Én úgy voltam szerető, hogy nem tudtam róla. Napokat töltöttünk együtt, minden nap találkoztunk, együtt nyaraltunk, ünnepekkor egész este velem volt(mint kiderült, délután a családjával, akik úgy tudták, este a szüleinél lesz, a szülei pedig úgy, hogy otthon). Meg sem fordult a fejemben, hogy van egy felesége. A párommal beszélgetnék el, a szeretőjét valószínűleg ugyanúgy átveri, mint téged.
2018. febr. 27. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!