Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek hogyha kiderülne hogy a párotok eljár prostituáltakhoz?
Figyelt kérdés
A párom jelenleg külföldön dolgozik 1-2 havonta jár haza ... a szállásuk mellett van közvetlenül egy borbélyház van egy olyan gyanúm hogy néha betér oda ..2018. jan. 27. 01:27
1/18 anonim válasza:
Fognék egy hánytálat és hánynék egyet először, aztán elbeszélgetnék vele, hogy hol fog lakni ezután.
2/18 anonim válasza:
Hát borbélyhoz kell járni, ha az embernek van haja, főleg ha szakálla is...
3/18 anonim válasza:
borbélyház:-) Kérdező, borDélyház az, ahová a férjed jár..
4/18 A kérdező kommentje:
2/2 hát igen de ez most más fajta 😂😂😂
2018. jan. 27. 01:32
5/18 A kérdező kommentje:
bocsánat akkor bordélyház 😂😂
2018. jan. 27. 01:32
6/18 anonim válasza:
Hát én megdícsérném, hogy a távollétemben is élesen tartja a szerszámot, egy percre sem lankad a libidó. A tűzben kell tartani a vasat, hogy meleg maradjon és ne hűtse ki a régi tüzet, amikor visszatér belé.
7/18 anonim válasza:
:-)
Figyi, szerintem ez nagyon gáz. Még az egészségedet is kockáztatja. Azért ki lehet azt bírni az asszony nélkül.
Nem lenne muszáj. :-(
Te tudod mit csinálsz, én nem nyelném le. Vannak gyerekek?
8/18 anonim válasza:
Ti miről beszéltek, hát ez egy úriember. Még csak nem is megcsalás, csak szajhákkal hág, nem más nejével. Amúgy se dirigáljon az asszony, mit képzel.
9/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy a mai világban sok lyuk megengedi magának, hogy beleszóljon a férje dolgába. Ha az én nőm firtatná, hogy mit csinálok külföldön, hát kapna is a hátsójára, amikor hazamegyek.
10/18 A kérdező kommentje:
jézusom milyen felfogással él pár ember nagyon komolyak vagytok :D
2018. jan. 27. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!