Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányt is kívánok, jelent valamit?
3éves kapcsolatom alatt mindig hűséges voltam, mostanában viszont elkezdtem egy másik lányról fantáziálni, akivel régebben volt egy egyéjszakás..Jelenthet valamit?
Nektek előfordult hasonló?
Szerető tartása mennyire féreg dolog?
22/F
Jelent valamit? Igen, sz..r a kapcsolatod.
Nektek előfordult hasonló? Nem.
Szerető tartása mennyire féreg dolog? IGEN, az. Van gerinced, ember? Tiszteled a párodat? Ha igen, akkor szakíts vele.
De tudod, hogy akarsz te hosszútávú kapcsolatot, ha nem vagy hajlandó tenni azért, hogy egy kapcsolat hosszú távon működjön? Minden egyes nap tenni kéne azért, hogy működjön!
Szakíts ha annyira belehanarodtál abba a másikba! Miért akarsz egy népművészeti cserépedény lenni, hogy szépen fogalmazzak? Igenis gyökérség, gerinctelenség ha szeretőt tartasz és hazudsz reggeltől estig!
Légy akkor is férfi, amikor őszintének kell lenni, nem csak amikor a farkadat kell használni!
Az, hogy mást is kívánsz, teljesen természetes dolog. A világ tele van kívánatos emberekkel, és hülye az, aki felrója neked, ha megtetszik valaki. A párkapcsolat sem attól jó, hogy a párodat elkönyveled a világon egyetlen és tökéletes lényének. A hűség pedig nem alkat vagy típus, hanem pusztán döntés kérdése. Azért vagy együtt a pároddal, mert elköteleződtél mellette, ami többek közt azt jelenti, hogy akkor is vele maradsz, ha esetleg találkozol valakivel, akire rákívánsz.
Úgyhogy vállald a felelősséget a tetteidért és döntéseidért. A szerető tartása szerintem abszolút féreg dolog. Vagy maradj a barátnőddel és próbáld meg elfelejteni a másik csajt, vagy ha nem éri meg fenntartani a kapcsolatodat, akkor szakíts. Vagy akár beszéld meg a barátnőddel, hogy te mással is szexelnél olykor, a lényeg, hogy neki is add meg a döntést a kérdésben, hadd döntse el, hogy ez rendben van-e. De sunyin kibújni a döntés és a felelősség alól szerintem a legaljasabb és legönzőbb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!