Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban éreztetek már ugy hogy valaki mas után vágyodtok? Bovebben lennt. Ha igen, mi a storid?
Gondolj bele, hogy van felesége és úgy bókolgat neked. Ha van egy csöpp eszed, inkább elkerülöd, mielőtt rákezd a szokásos "nem jó a házasságom" szerető felszedős dumára.
Nincs abban semmi, ha valakit megkívánsz (ez csak ennyi), elvégre nem lettél leszbikus, csak házas. Nem kell vele foglalkozni, el fog múlni. Még csak nem is annak a jele, hogy köztetek gond lenne.
Hűségesnek lenni nem azt jelenti, hogy nincs is kísértés soha, hanem hogy erre mondasz nemet.
Ismerős helyzet, egyidősek vagyunk csak én 6 éve vagyok kapcsolatban. És engem nem fizikálisan fogott meg.
(Vot már egyszer olyan is a kapcsoalom alatt, az sima ügy volt, ha csak erről volt szó.)
Itt meg a barátom haverjáról van szó, így még csak elfelejteni sem tudom, mert mindig felbukkan! Ő is kapcsoaltban van amúgy, és itt se történt több. Mi is hébe hóba találkozunk, én ezzel már lassan 1 éve küzdök, de nálam nagyobb gond, hogy egnem a személyisége fogott meg jobban, de külsőre is tetszik sajnos.
Rohadt sz-r helyzet ez...
26N
Kedves utolso ! Nallad sem tul rozsas a helyzet.. soot meg rosszabb :( Nem irigyellek. A barátja tud valalmit az erzeseidrol ? Valami nallatok mar megszakadt, ha erzeseket taplalsz a masik ferfi irant es nem csak vagyat.
A tobbiekkel meg egyet ertek. Habar annyira nem ismerem, es nem itelem el.
Egyebkent o nem magyar , lehet ezert is fogott meg tobbet kozott, mert masok vagyunk, intelligens es izgalmas egymassal megoszatni a szokasainkat. Pont ez a baj , latjatok , most is ra gondolok.
14-es vagyok
Nem tudom, miért kell 0-ra leszavazni, mintha bárki kívánna egy iylen helyzetet basszus! Biztos én döntöttem tudatosan erről, hogy "ez az, most jól besz...patom magam, hú de jó lesz, most jól elkezdek vonzódni x-hez"!
Biztosan én döntök arról, hogy kihez vonzódom, mert emberfeletti vagyok! Rohadt sz.r dolog olyan iránt fellángolást/vágyódást érezni, akit ironikus módon pont a másik miatt nem tudsz kizárni az életedből, pedig nyilván az lenne a megoldás.
Ettől még rohadtul nem fogom megcsalni a párom. A másiknak meg dehogy mondom! Minek? Eszemben sincs, nem hiszem, hogy tud róla, sosem mondtam/mutattam direkt ki, és őszintén, ez így van jól. Nem fogom senki életét tönkrecseszni.
Tisztában vagyok vele, hogy nem jó ez így, pláne, hogy szenvedek közben. És igen, ha ez rövidesen nem múlik el, akkor a szakításon gondolkodok, lévén, hogy ő általa mindig felbukkan,és nem tudom kizárni. Eddig sem volt jó a helyzet, csak nem akartam egy fellángolás miatt pikk-pakk eldobni egy több éves kapcsolatot.
Lehet lepontozni ezt is a sok kapcsolat szakértőnek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!