Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás vagy metoo?
Egy külföldi ehhez (picit) hasonló oldalon olvastam, nyelvtanulás miatt nézegettem meg hát szeretek csámcsogni... Ott elég ellentmondásos vélemények voltak. És tudom ez úgyis felkapott téma most.
Egy csávó írta ki, az a lényeg, hogy bejött neki nagyon egy csaj akinek viszont van pasija aki véletlenül pont az ő felettesük mert egy irodába dolgoztak. A csaj nagyon jó nő, a srác is állítólag mert bejöttek egymásnak, a csaj csomószor szemezett vele meg nevetgéltek tett flörtölős megjegyzéseket pl milyen jó teste van biztos sokat edz, ritka az ilyen férfi fenék stb. Meg szerinte jófej volt a csaj és egy hullámhosszon voltak és jól kijöttek volna. Aztán egy munkahelyi partin voltak ott nem volt ott a csaj pasija, sokat ivott a csaj is és táncoltak a srác bepróbálkozott, a csaj odanyomta a seggét stb, de a csaj mondta, hogy nem nem lehet, mit csinálsz stb. Mire a csávó félre hívta, hogy csak szórakozik vele igaz? Fejezze be vagy döntse el mit akar. A csaj szemtelenkedett állítólag meg simogatta a srácot erre az meg kicsit megszorította a nyakát, hogy fejezze be, a csaj begerjedt, hogy na most mit fogsz velem csinálni? Aztán hát a srácot onnantól nem érdekelte jól meg....szta a csajt. Állítólag három féle dolgot mondott közbe azt, hogy "please" "stop" "ohhh yess" és ezeket variálta mindenféle sorrendbe gondolom értitek. A srác írásából kiderül, hogy olykor ellenkezett olykor meg tutira élvezte. Aztán vége lett a dolognak mert nagyon nyitogattak be oda. Állítólag mikor abbahagyták mert be akartak nyitni mondta neki a csaj hogy hagyj békén azóta nem ír neki vissza a csaj és fél, hogy most mi lesz, megharagudott-e rá vagy elmondja a pasijának és kirúgják vagy feljelentik? Vagy összejönnek? Majd megírom ha ír megint, hogy mi lett belőle.
Szerintetek milyen ez a szitu? Kinek van "igaza"? A csaj vajon csak játszotta az eszét de erre vágyott? Vagy az már nagyon #metoo? Jó nyilván a nők ezt a férfiak meg azt fogják írni de legyetek objektívek!

Ha a csaj közben please-t nyög meg oh yes-t, az nem tűnik nemi erőszaknak. Viszont ittas nőt megd.gni baromi gerinctelen dolog. Pláne, ha a beosztottad. És pláne, ha amúgy kapcsolatban is van.
Mindenki h.lye ebben a történetben. De én nem mondanám metoo szitunak. Szimpla ittas szex egy gerinctelen főnökkel és egy laza erkölcsű beosztottal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!