Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet azt felejteni, hogy le akart lépni a feleségem mással, de végül együtt maradtunk?
Ő adott esélyt? De kedves.
Azért majd ne lepődj meg, ha a következő szeretőjéért is el akar hagyni.
Mielőtt rátalált a szeretőre, nem próbált tenni a kapcsolatotok helyrehozataláért? Vagy minden rendben volt? Jelét sem adta, hogy valami nem stimmel már akkor?
Szinte teljesen független az, hogy ki milyen munkarendben dolgozik.
Azt a kva szent kötelékét neki! A házasság többé-kevésbé egy életre szól. Ha válságba kerül, dolgozom rajta, hogy megmentsem. Hivatalosan is vállaltam a társam, oszt úgy gondolom, ha unatkozom, kikacsintgatok???
Rendes, dolgos embernek tűnsz, keress egy olyan társat, aki ezt - több egyéb mellett - becsüli és nem él vissza a helyzettel.
Mi volt az indok a válás témánál?
Nézd más szemszögből: Nem ő adott még egy esélyt. Hanem TE adtál lehetőséget NEKI, hogy teperjen a bizalmadért. Ezek szerint nem valami sikeres, ha ennyi idő után is tüske a lelkedben.
Fiatal vagy, találd meg azt az embert, aki úgy becsül téged, ahogy vagy!
Nekem barátnőm volt, de is összejött egy pasival és le akart lépni.
Aztán persze nagyon "megbánta", de ugye változnom nekem kellett.
Én elmondtam a feltételeim, 8 hétig gyűrtük egymást, de nem tudtam megbízni benne, sőt megfordult bennem a gyanú, hogy a pasival esetleg kirámolják a lakást.
Így elköltöztem, mikor lehiggadtak a kedélyek beszéltünk, és elmondtam neki, hogy én is hülye voltam, mert azt gondoltam hogy...
És bevallotta, hogy tényleg járt rajta az agya.
Gondold el, ott maradok még 2 hétig, egy nap kirámolja mindenemet.
Na akkor tudtam, hogy nem vagyok bolond, hogy otthagytam.
Persze szarul esik, de életem végig bánni fogom azt a 8 hét elpazarolt időt. Sose kapom vissza. Te meg a 3 évedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!