Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő akivel már megesett ilyen? De férfi szempontból is kiváncsi volnék mi ez a dolog?
Figyelt kérdés
A párommal nagyon jó minden, a szex is. Mégis elém állt azzal hogy izgatná ha megcsalnám. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
30/N
2018. jan. 11. 12:16
22/26 anonim válasza:
Noha nem szoktam a személyemet ért inzultusokra reagálni, szabadjon megjegyeznem, kedves 19-es, hogy a mondandóm végén van valami ki légypiszokszerű smile. Arra akartam vele utalni, hogy viccelek. Annál is inkább, mert ha engem valaki megcsalna, akkor első dolgom az lenne, hogy átgondoljam; mit csinálok rosszul. Ha engem csalnak meg, akkor ugyanis ÉN vagyok valamilyen szinten kevés, ÉN nem csinálok jól valamit, ÉN nem tudom a partneremnek azt nyújtani, amit szeretne. Érted? A hűség nem tulajdonság! A párom hűsége nem az ő erénye, hanem az enyém! Én tartom életben benne a szerelem lángját, s vele a hűséget. Így működik ez az élet; nem mindjárt a másikban kell keresni a hibát, vagy a felelősséget.
24/26 anonim válasza:
Volt már pasim aki ezt kérte tőlem.
25/26 anonim válasza:
Kapcsolatunk elején a párom ilyen kérdésekkel tesztelgetett, hogy meddig mennék el. Úgyhogy csak vigyázz, nem minden az, aminek látszik ;)
26/26 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszene ha ilyent mondana nrkem a párom.nès szerintrm ez nem normális dolog..dehát ez az èn vèlemènyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!