Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből táplálkozik a féltékenység?
Ha tényleg alaptalan a féltékenység, tehát a másik fél nem ad rá okot, akkor ott valakinek egészen biztosan alacsony az önbizalma, vagy egyszerűen csak magából indul ki. (Sokszor pont azok a legféltékenyebbek, akik a párjukat amúgy szemrebbenés nélkül megcsalnák.)
22/N
Esetleg a környezete beleülteti a fejébe. Én is észreveszem néha magamon. Mikor mondjuk van egy kérdés, és jönnek a "tökéletes kapcsolatban élő" szerencsétlenek, akik szerint szakítóindok, ha a párod ránéz valaki másra. És már annyi ilyet olvastam, hogy néha elgondolkozok, hogy velem van-e a baj, hogy abszolút nem érdekel, hogy kivel beszél vagy kivel van a párom mert megbízom benne és tudom, hogy soha nem fog megcsalni mert szeret.
De jó példa erre párom egyik haverjának a húga is. Látta, hogy bátyja barátnője kiverte a hisztit csak mert a srác eljött velük kávézni, nem mehetett fel a facebbokra stb. Azóta ő is ugyan ezt csinálja a barátjával mert neki példakép a bátyja barátnője.
Vagy mondjuk ha valakinek féltékeny, önbizalomhiányos kislányokból áll a baráti köre, és állandóan ezt hallgatja. Mondjuk mesél valamit a párjáról, és azonnal jön az "úr isten hát én ezt nem hagynám, minek vagy vele? mi az, hogy nem tudod hol van most??" De azért egy egészséges mentalitású embernek ezt észre kell tudni venni, és nem hagyni magát befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!