Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ítélik el, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el, ha valaki szeretőt tart?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy két ember nagyon szeretheti egymást, de lehet, hogy pl. a szex nincs rendben. Ahelyett, hogy emiatt szétmennének, miért ne oldhatnák meg másképp a gondot? Muszáj egy párnak mindenben tökéletesen passzolni? Tényleg annyira fontos a szex hosszú távon? 27/L
2018. jan. 4. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Ismerek olyan párokat ahol az asszony gyerekszülés után elvesztette az érdeklődését. Ott megbeszélték, hogy a pasi félreléphet, de ha kiderül, akkor válás, mert ezt a megalázást nem viseli el. Egyik párnál lebukott, elváltak, a másik jól válogat és intézi a dolgot.
2018. jan. 4. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, nem az én dolgom, illetve nem hiszem, hogy bárki dolga lenne, hogy ítélkezzen mások felett. Majd a bíróság ítélkezik azokról, akikről kell.
2018. jan. 4. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fontos a szex, akkor minek a szerető?

Amúgy ha megbeszélik, hogy legyen nyitott kapcsolat, akkor semmi probléma.

De az komolyan kérdés, hogy miért baj, ha valaki megalázza a párját, és belehazudik a szemébe? Vannak bajok...

2018. jan. 5. 12:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Én még soha nem hallottam, hogy megcsalásért, valakit is 1-2 évre elítéltek volna, vagy akár csak pénzbüntetésre is ítéltek volna. Az meg, hogy ki mit gondol dolgokról, az magánügye. Kit érdekel, mit gondol a szomszéd, kolléga rólam.
2018. jan. 5. 12:46
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

Én nem ítélem el ma már csak amikor fiatal voltam és nem jól láttam az életet.

Az egész van egy párom aki az én magántulajdonom a világban társadalmi rendszer butaság, meg fogadjon örök hűséget, de én már nem fogok x év utána kedvébe járni ..stb.

De ne csaljon meg, ne szakítson, de ne is vesse fel, hogy bevegyünk más embereket az életünkbe, pedig akkor színesebb lenne és boldogabb.

Szóval vicc az egész emberiség és házasság,monogámia,megcsalás,válás és szakítás kör.

Ha úgy élnénk, hogy van egy boldog család, de egymás előtt felvállalva lehetne szeretetet adni másnak is sokkal jobb világ lenne. És nem lenne tele hazugsággal és képmutatással, de az ember önző lény. 40F és mindjárt nullára leszek pontozva de sebaj :-)

2018. jan. 5. 19:30
 16/20 Lifeishard ***** válasza:
100%

Annyira bírom, mikor valaki a megcsalás mellett azzal érvel, hogy "a párom nem a tulajdonom, én meg nem vagyok az övé".

Ez igaz, de akkor a párod amúgy véges ideje sem a tiéd - hadd döntse el ő, milyen emberrel és milyen kapcsolatban akarja azt tölteni.

Amúgy én már a kérdésben szereplő logikai bukfencet sem értem, sőt magát a kérdést sem, de tuti, bennem van a hiba.

2018. jan. 5. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
16os éltél már hosszú kapcsolatban ahol hanyagolt a párod? Mert én már többen is. Az, hogy a telefonján játszik amikor velünk van és nem velem még a gyerekkel foglalkozik akkor egyáltalán nem mi raboljuk az ő szabadidejét. De felőlem csinálja csak akkor ne csodálkozzon ha keresek egy szeretőt aki viszont vágyik a sok szeretetemre. 40f
2018. jan. 6. 08:35
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Azért, mert gerinctelen dolog a másikat megcsalni. Ha elmondod neki, hogy szeretőt tartanál, és rábólint, akkor hajrá.
2018. jan. 6. 23:48
 19/20 Lifeishard ***** válasza:
100%

17-es, ha a kapcsolataim elromlottak, véget is értek; mióta koppantam egy qrva nagyot, megtanultam, hogy nem leszek olyan emberrel, akivel nem tiszteljük kölcsönösen a másikat, a másik idejét.

Ha ő szrik rád, Te pedig megcsalod, az minden, csak nem kapcsolat; én nem tudnék ilyenben élni, de nem én élem a Te életedet.

2018. jan. 9. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Én voltam már ilyenben. Szakítottam, és kerestem olyan párt, aki mellett boldog lehetek.

Most az miért jó, hogy szenvedsz egy sz@r kapcsolatban, miközben lenne valaki, aki mellett jól érzed magad?

Vagy akkor már minimum az, hogy megbeszéljük, hogy legyen nyitott kapcsolat (ha már úgyis ennyire rossz, akkor miért ne), és akkor nem kell titkolózni, kamu dumákat kitalálni, aggódni hogy lebukok, stb.

Soha nem fogom megérteni, mi értelme a megcsalásnak, még a kisebb bajom, hogy undorító, de akkora baromságnak tartom, hogy hihetetlen... annyi fölösleges idő és energia, esküszöm irigylem azokat, akik ráérnek ilyenekre, meg még van kapacitásuk otthon odafigyelni arra, hogy mit hazudoznak.. az ilyen emberek nagyon unatkozhatnak...

2018. jan. 10. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!