Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, ha valaki szeretőt tart?
Ha nem fontos a szex, akkor minek a szerető?
Amúgy ha megbeszélik, hogy legyen nyitott kapcsolat, akkor semmi probléma.
De az komolyan kérdés, hogy miért baj, ha valaki megalázza a párját, és belehazudik a szemébe? Vannak bajok...
Én nem ítélem el ma már csak amikor fiatal voltam és nem jól láttam az életet.
Az egész van egy párom aki az én magántulajdonom a világban társadalmi rendszer butaság, meg fogadjon örök hűséget, de én már nem fogok x év utána kedvébe járni ..stb.
De ne csaljon meg, ne szakítson, de ne is vesse fel, hogy bevegyünk más embereket az életünkbe, pedig akkor színesebb lenne és boldogabb.
Szóval vicc az egész emberiség és házasság,monogámia,megcsalás,válás és szakítás kör.
Ha úgy élnénk, hogy van egy boldog család, de egymás előtt felvállalva lehetne szeretetet adni másnak is sokkal jobb világ lenne. És nem lenne tele hazugsággal és képmutatással, de az ember önző lény. 40F és mindjárt nullára leszek pontozva de sebaj :-)
Annyira bírom, mikor valaki a megcsalás mellett azzal érvel, hogy "a párom nem a tulajdonom, én meg nem vagyok az övé".
Ez igaz, de akkor a párod amúgy véges ideje sem a tiéd - hadd döntse el ő, milyen emberrel és milyen kapcsolatban akarja azt tölteni.
Amúgy én már a kérdésben szereplő logikai bukfencet sem értem, sőt magát a kérdést sem, de tuti, bennem van a hiba.
17-es, ha a kapcsolataim elromlottak, véget is értek; mióta koppantam egy qrva nagyot, megtanultam, hogy nem leszek olyan emberrel, akivel nem tiszteljük kölcsönösen a másikat, a másik idejét.
Ha ő szrik rád, Te pedig megcsalod, az minden, csak nem kapcsolat; én nem tudnék ilyenben élni, de nem én élem a Te életedet.
Én voltam már ilyenben. Szakítottam, és kerestem olyan párt, aki mellett boldog lehetek.
Most az miért jó, hogy szenvedsz egy sz@r kapcsolatban, miközben lenne valaki, aki mellett jól érzed magad?
Vagy akkor már minimum az, hogy megbeszéljük, hogy legyen nyitott kapcsolat (ha már úgyis ennyire rossz, akkor miért ne), és akkor nem kell titkolózni, kamu dumákat kitalálni, aggódni hogy lebukok, stb.
Soha nem fogom megérteni, mi értelme a megcsalásnak, még a kisebb bajom, hogy undorító, de akkora baromságnak tartom, hogy hihetetlen... annyi fölösleges idő és energia, esküszöm irigylem azokat, akik ráérnek ilyenekre, meg még van kapacitásuk otthon odafigyelni arra, hogy mit hazudoznak.. az ilyen emberek nagyon unatkozhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!