Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható-e az, ha a párom bedrogozva megcsalt mással szilveszterkor?
Persze, bármi megbocsátható. Attól függ, hogy a barátod ezt hogy kezeli, hogy próbálja meg helyrehozni az érzelmi kárt, és hogy próbálja meg biztosítani, hogy ne forduljon ilyesmi elő többet.
Ne érts félre, nekem is rosszul esne, de én mindenképpen nagyon alaposan megfontolnám, hogy egyetlen húzással megsemmisítsem-e azt a kapcsolati bázist, amit évekig építgettünk közösen. Én a saját jelenlegi kapcsolatomat biztosan nem akarnám egy ilyen miatt feladni. Én (és a párom is) vállalnánk a konfliktust, a nehézséget, az esetleges fájdalmat és az erőfeszítéseket, és minden bizonnyal rendbehoznánk.
Nőről vagy férfiról van szó?
Gondolom nőről, ha már úgy drogozták be, tudtán kívül.
HA célzott szándéka volt az illetőnek, hogy a drogal kiüsse és megfektesse, akkor az egy aljadék, és ha valóban ártatlan a barátnőd és nem kamu, akkor mondjuk irány a rendőrség.
Pasi esetén érdekes a sztori, kiütve godolom nem működnének már a dolgok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!