Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ha a párotokkal elmentek bulizni, pl discoba ahol rengeteg az idegen ferfi, a párotok féltékenykedik?
Figyelt kérdés
Csak felnőtt nők velemenyere vagyok kivancsi, 20ev folott. En ha elmegyek vele bulizni, le sem tudom kaparni magamrol, elkiser wc-re, a pulthoz, cigizni...mindenhova jon utana, es tanc kozben is olyan szorosan taapad hozzam, hogy zavar egy ido utan. Ha szolok neki kicsit vissza vesz, de hamar meggondolja magat. Arra vagyok kivancsi h a ti parotok is ilyen, ha kettesbe mentek bulizni? Ez normalis dolog? Amugy alapjaraton feltekeny tipus2017. dec. 28. 18:00
11/12 anonim válasza:
Nekem nem féltékeny típus a párom, de ha ketten megyünk bulizni, akkor számomra normális, hogy mindig mellettem van. Hisz ezért megyek vele, hogy együtt legyünk, vele akarok táncolni.
Ha társasággal megyünk, az megint más, akkor nem vagyunk folyton egymás mellett, beszélgetünk a többiekkel is.
12/12 anonim válasza:
Nem liheg a nyakamba, inkább csak úgy ott van és jelzés értékkel bír. Tehát egyértelmű, hogy együtt jöttünk, de nem hugyoz körbe, és nem ugat le mindenkit, ha véletlenül hozzám ér a könyöke. De nagyon ritkán járunk már bulizni, és az se gond, ha külön megyünk. Szeretek vele lenni, de néha nekem van menhetnékem, néha neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!