Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért abból áll a haverokkal való találkozás, hogy este szórakozóhelyekre mennek, ahol idegen nők vannak?
Megertelek, de mi ferfiak ilyenek vagyunk. Boldog parkapcsolatban is szeretjuk nezni a reszeg kislanyokat.
Az etlapot nezegetjuk, de otthon eszunk. Ez szerintem rendben van es tolem a no is mehet nezegetni.
Kinek mi a preferenciaja. En jobban szeretem a topartot haverokkal mint a nyuzsgo varost, de azt is megertrm aki utobbit szereti. No para. 38F
#2 Inkább az ilyen önbizalomhiányos, beteg p***kat kel nagy ívben elkerülni, mint a kérdező. Nehogy véletlenül szegény párja akár ránézzen más nőre (és itt nyilván nem a flörtről beszélek, de az kizárólag az egyén döntése, anélkül is simán elmehet koncertre/fesztiválra/bulizni az ember), még a végén rájön, hogy léteznek mások is a világon, jamilesz.
A legjobb az lesz kérdező, ha egy magadfajta féltékeny elmebeteggel jössz össze, aztán korlátozhatjátok egymást kedvetekre. Addig is elkerülitek a mentálisan ép embereket, akiknek még jelent valamit az a szó, hogy bizalom.
Ja bocsi nem olvastam az egész kérdést, csak kulcsszavakat kerestem benne. Azt hittem a szokásos picsogás.
Mondjuk az, csak a másik fajtája. Erre én csak annyit mondok, hogy ha valaki nem akar megcsalni, akkor lehet előtte ezer pucér csajszi is, akkor se foglalkozik velük. Ha meg meg akar csalni ahhoz még bulizni se kell elmenni. Honnan tudod, hogy mit csinál egy ilyen este? Mert általában csak ülnek valahol egy sarkoban egy asztalnál és beszélgetnek. Nem mindenki a kiülős, kávézós típus. Ha a haverok nem ezt igénylik, akkor mit csináljon üljön otthon minden hétvégén? Amúgy is ha olyan, akit megéri megtartani akkor hiába táncolják körbe a csajok, el fogja küldeni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!