Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásra mentség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásra mentség?

Figyelt kérdés
Feltételezzük van egy 10 éves házasság gyerekekkel. Az utolsó 2 évben teljesen elhidegültek egymástól nincs intimitás. Olyanok mint a haverok és nem tudják feltüzelni a hálószobában az együttlétet . Erre, hogy az apuka újra férfinak érezhesse magát nem csak kenyérkeresőnek úgy dönt megcsalja és szexuális kapcsolatot tart egy másik nővel. Egyébként esze ágában sincs elhagyni a családját, mert a gyerekei a legfontosabbak és miattuk tartja a látszatot. Vagy esetleg, ha az anyuka szeretné magát újra kívánatos nőnek érezni és úgy gondolja megérdemli ezt a kis pluszt a mindennapi szürkeség és a konyhafalakon kívül is várja valami izgalom. Amiről a másik nem tud nem fájhat. Önző dolog, de a család együtt marad és maga is újra élvezi a szenvedélyt. Szerintetek ez valóban annyira rossz és elítélendő?
2017. dec. 26. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én lehidalok,amikor valaki azt mondja,hogy lelki érettség vagy magas érzelmi inteligencia kell a nyitott házassághoz.Elképzelem,hogy hazajön a feleségem és én adok a szájára egy puszit,amiben 30 percek azelőtt valakinek a farka volt? Hát nem kem soha ne legyen akkor magas érzelmi inteligenciám,de én abból nem kérek.
2017. dec. 27. 13:33
 12/18 Lifeishard ***** válasza:
100%

Olyanok, mint a haverok... akkor legyen barátság extrákkal. :D

Az energiát, amit idegenek hódításába fektetnek, bocsánat, fektetnének, mert az egész csak hipotézis ugyebár, a kapcsolatukon való munkába is beletehetnék.

Jó dolognak tűnhet ez a "látszat" fenntartása, de sokan elfelejtik, hogy milyen korban, milyen időket élünk... "Öregapáink/öreganyáink is szemet hunytak, blabla".

Manapság az emberek ezt nem fogadják el, mert megváltozott az értékrend, máshogy tekintünk magunkra, kapcsolatainkra és a családra, mint intézményre (hogy ez jó vagy nem, most mellékes). Ha kiderül a megcsalósdi, bukik minden, nagyon ritka a "szemet hunyás". A tragédia pedig sokkal több energiát emészt fel, mint megpróbálni felpezsdíteni a kapcsolatot.

Arról nem is beszélve, hogy nem kimondottan egyenes jellemre vall megcsalni valakit.

2017. dec. 27. 23:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a házas. Ismerősöm szenved, mert úgy érzi nincs nőbe véve és fél, hogy már nincs is vonzereje. Szerintem kapuzárási pánikja van nőként, de nem meri megtenni csak gondolatba.
2017. dec. 28. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor "nőbe lesz véve", ha lebukik, kidobja a férje, nem kell a szeretőnek se, és aztán egyedülálló anyaként kell helyt állnia?

A vonzerő meg vagy van, vagy nincs. Akinek van, azzal bőven szokták éreztetni a férfiak. Akkor is, ha nem akar tőle semmit, csak pl. előreengedi az ajtónál vagy bókol a hentes bácsi.

Aki nem kap ilyen visszajelzéseket, az inkább ne pattogjon!

2017. dec. 28. 15:45
 15/18 Enci75 válasza:
100%
Sajnos szerintem ha valaki valóban szereti a párját, fel sem merül benne h megcsalja! Bennem soha fel nem merült volna a paromban igen! Megbocsajtottam aztán újra megtette! Ma már tudom, rögtön szakitanom kellett volna! Semmi nem lett olyan. Elveszik a bizalom örökre! Ismerősöm hónapokig csalta a feleséget aztán a szeretője volt a szemet mikor kiborult a bili. A felesége vele maradt mert egy életképtelen nő a gyerek miatt se tudna mit kezdeni magával! Most a pasi teper ő a minta férj! Undorító szerintem! Hazugságban könnyebb élni! Igaz? Én csak tiszta lappal és másik férfival! Ez biztos!!!
2017. dec. 28. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
S miért nem arra törekszik az ismerősöd,hogy rendbehozza azt, ami 8 évig működött. Szerintem inkább az a baj, hogy korban és felfogásban vannak a gondok. Hány évesek? Max 30-35 és már most így akarnak élni?
2017. dec. 28. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért nem vált el amikor kiderűlt, hogy csalja a férje. Nyilván annyi gerinc benne sincs, inkább visszacsalja . Szánalmas egy nő lehet. Gondolom valami cigó , aki attól érzi magát kívánatos nőnek, hogy találl valakit aki meghúzza. Az meg sem fordul a fejében , hogy üríteni bármilyen nő jó.És neki ettől nő az önbizalma? Vicc.
2017. dec. 29. 00:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért te minek neveznéd? Attól, hogy valakit megcsaltak, nem az a megoldás, hogy visszacsalsz. Ha egy picivel is jobb embernek, társnak tartod magad, akkor vagy elválsz, vagy probállod helyrehozni a kapcsolatot es ha nem sikerűl, akkor válsz el. Az nagyobb gerinctelenség , ha azt ígéred , hogy megbocsájtod és probáljátok megoldani, közben meg megcsalod. A pénze , a segítsége, az egzintenciája miatt vele maradsz és persze a biztonságért, közben meg csalod. Ez már nem érzelem, hanem számítás és tervezés. Bárkit érhet érzelmi válság és elgyengülés, de azt nem tervezi az ember.

Tehát a leg gerinctelenebb csalás a világon.

2017. dec. 31. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!