Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátnőm figyeli, h neten kiket "lájkolok"?

Figyelt kérdés
Fent vagyunk közösségi oldalon mindketten, ő pedig azt "nyomozza", h esetleg milyen nőre nyomok egy "tetszik" gombot... Csak szerintem idegesítő?
2017. dec. 23. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az exem egy lány lájkolásához ragaszkodott. Állandóan vitáztunk miatta, szakítás után kiderült, hogy örök szerelme úgymond a csaj. Mindig is tetszett neki, amolyan szamár voltam csak neki. Fantasztikus érzés volt megtudni,hogy totál hülyének nézett. :D olyanokkal érvelt, hogy kell egy lány barát, stb. Aha.
2017. dec. 23. 22:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lájkolod, azzal nem lenne gond. De mi szükség van arra, hogy szivecskézed? Csodálkozol, hogy nem tetszik neki? Szerintem te vagy idegesítő, nem a barátnőd. Bár a fene idegeskedne egy más csajokat szivecskéző pasin. Hagynám. Keresnék olyat, aki a sziveket csak nekem osztogatja.
2017. dec. 24. 08:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A like még oké. De szivecskézni mi a tökömnek?

Csodálkozunk ha egyre több csaj pakolja ki a mellét meg mindenét. Az ilyen hülyék miatt mint te, Kedves kérdező. Mert adjátok alájuk a lovat. Nem kellene képeket szivecskéznétek és komizni "Jaj de megdugnálak" és hasonló típusú szövegeket.

Azért kíváncsi lennék mikor mondtad legutóbb a párodnak, hogy szereted és gyönyörű számodra. Szegény csajnak semmi önbizalma szerintem. Legalábbis nekem ez jön le.

2017. dec. 24. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz ha sziveket nyomsz más csajok képeire. Amúgy gondolj bele abba neked hogy esne ha a nődnek “semmit nem jelentene” és más izmos helyes faszikat szivezgetne. Biztos azt éreznéd hogy neki csak te kellesz és szeret téged ugye? Jjjaa nem. Ne legyél paraszt ez nagyon bántja a nőket és gondolj bele abba hogy kevesebb hiszti és vita lenne ha nem tennéd ezt-> javulna a kapcsolatotok,és a nőd érezné azt hogy téged tényleg nem érdekel senki,csak ő.
2017. dec. 24. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes, az én párom nem likeolgat idegen nőket, legalábbis nem tűnik fel, mert nem élünk a facebookon. Talán ideje lenne felnőni, és normális dolgokkal elfoglalni magad, vagy a pároddal csinálni valami közös programot ahelyett, hogy más nőket likeolgatsz.

25L

2017. dec. 25. 16:17
 16/18 A kérdező kommentje:
A szivecskézést az instagramra értettem, ahol “tetsziknek” számít. Elnézést, ezt kifelejtettem. Szóval nem érzem úgy, h gond lenne ebben.
2017. dec. 26. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baratnodet ez zavarja akkor legyel mar egyszer FERFI es akadj le a lajkokrol. Mi fontosabb hogy a nod nyugodt es boldog legyen vagy az hogy te mas noket lajkolgass? Egy kapcsolat kompromisszumokom alapul ugy latszik neked ez nem megy. Sajnalom hogy igy megalazod ot.
2017. dec. 26. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég beteges igen. De én hallottam olyan történetről, ahol ez a krónikus féltékenység mögött az lapult, hogy a féltékenykedőnek vaj volt a füle mögött, és ennek tetejébe piszkálta még a párját is gyanúsítgatással. És ez tényleg egy ismert jelenség, akármilyen bizarr, én is éltem meg hasonlót. Na, nem azt jelenti hogy ő csinál valamit, de érzi, hogy ő hajlamos lenne rá, ezért ilyen bizalmatlan veled is.

Amúgy én mindent úgy kezelek, hogy teljes bizalmasságot adok, amikor egyszer látta hogy chateltem egy lánnyal, készségesen elmondtam hogy miről és megmutattam neki a telefont is, szóval nincs ok aggódni, nem olyan bonyolult :)

2017. dec. 30. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!