Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm figyeli, h neten kiket "lájkolok"?
A like még oké. De szivecskézni mi a tökömnek?
Csodálkozunk ha egyre több csaj pakolja ki a mellét meg mindenét. Az ilyen hülyék miatt mint te, Kedves kérdező. Mert adjátok alájuk a lovat. Nem kellene képeket szivecskéznétek és komizni "Jaj de megdugnálak" és hasonló típusú szövegeket.
Azért kíváncsi lennék mikor mondtad legutóbb a párodnak, hogy szereted és gyönyörű számodra. Szegény csajnak semmi önbizalma szerintem. Legalábbis nekem ez jön le.
Érdekes, az én párom nem likeolgat idegen nőket, legalábbis nem tűnik fel, mert nem élünk a facebookon. Talán ideje lenne felnőni, és normális dolgokkal elfoglalni magad, vagy a pároddal csinálni valami közös programot ahelyett, hogy más nőket likeolgatsz.
25L
Ez elég beteges igen. De én hallottam olyan történetről, ahol ez a krónikus féltékenység mögött az lapult, hogy a féltékenykedőnek vaj volt a füle mögött, és ennek tetejébe piszkálta még a párját is gyanúsítgatással. És ez tényleg egy ismert jelenség, akármilyen bizarr, én is éltem meg hasonlót. Na, nem azt jelenti hogy ő csinál valamit, de érzi, hogy ő hajlamos lenne rá, ezért ilyen bizalmatlan veled is.
Amúgy én mindent úgy kezelek, hogy teljes bizalmasságot adok, amikor egyszer látta hogy chateltem egy lánnyal, készségesen elmondtam hogy miről és megmutattam neki a telefont is, szóval nincs ok aggódni, nem olyan bonyolult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!