Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm figyeli, h neten kiket
"lájkolok"?
Ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória. Amit a barátnőd csinál már egy tini kapcsolatba se fér bele. Egy érett kapcsolatban senkit se érdekel, hogy a másik éppen melyik ismerőse képeit nézegeti.
2017. dec. 23. 19:38
Ha ezt csinálja, vagy betegesen féltékeny, vagy semennyi bizalma nincs feléd. Normális kapcsolatba ez nem fér bele. Valami oka van hogy ezt csinálja egyébként? Vagy csak ennyire unatkozik? Szerintem üljetek le és beszéljétek meg hogy ezt miért csinálja.
2017. dec. 23. 19:42
Elég beteg dolog... ha csepp esze volna arra kellene figyelnie, akit nem láhkolsz, hanem csak dugsz.
A lájk olyan, mint a cirkuszban: csak a kezemet nézze...
2017. dec. 23. 19:56
4/18 A kérdező kommentje:
Egyszer már beszéltünk róla, akkor elmondta, h miért csinálja ezt: Amikor már hivatalosan összejöttünk, akkor nekem egy másik csaj írkodott, akivel anno majdnem összejöttünk. Mivel nem szerettem már akkor sem megbántani embereket, ezért a csajt úgy próbáltam lerázni, h tömören válaszolgattam neki, de nem vette észre magát. A barátnőm rájött, h ki ez a lány és onnan kezdődött minden.
Azóta ilyen kis féltékeny olyanokra, akik számára nem szimpatikusak, és mintha nem hinné el teljesen, h csak őt szeretem és attól, h más nőre rányomok egy szívet, az nekem semmit sem jelent..
Még mai napig nem értem mért érzi úgy valaki, hogy lájkolgatnia kell képeket, de egy szép napon megfejtem tán...
2017. dec. 23. 20:15
Én meg azt nem értem, minek nyomsz szíveket olyan nőknek, akik Állítólag semmit sem jelentenek neked?Ennyire ráérsz?
2017. dec. 23. 20:56
A fb egy szociália háló. én akkor lájkolok valamit ha egy rég látott embert felhoz, vagy ha valaki valami okosat, szellemeset posztol, megoszt valami szép zenét -erre való.
A viszonylag aktív jelenlétem ellenére, ha valaki kitalálná az érzelmi helyzetemet, hát annakki is nyalom.. XD
Az nem nyilvános.
Kérdező, van olyanlehetőség is, hogy az üzenet küldéstől tiltasz el valakit.Élj vele- de a barátnőd akkor sem ép.
2017. dec. 23. 20:58
8/18 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyunk együtt a barátnőmmel és este 9 óra, akkor mit csináljak? Kezdjek el kocsit mosni? Nehogy gáz legyen, amiért kezembe merem venni a telefont és random lelájkolok egy képet, amit másnap kb. el is felejtek?!
Elég nagy ostobaság hogy behozták ezeket az emojikat is a like jel mellé, biztos hogy sokkal több veszekedés van olyan párok között akik sokat facebookoznak. Nekem amúgy fel se szokta hozni a facebook hogy a barátom miket likeol, de nem is érdekel :D én is teljesen olyan vagyok hogy belepörgetek látok valami jót azt esetleg belikeolom és ennyi. Max annyit tegyél meg a barátnődért hogy más lányok képeit nem szivecskézed, de a féltékenységet magában kell rendbe tennie.
2017. dec. 23. 22:42
Látod még számodra is érdektelen ez a cselekedet, akkor minek? Ha tetszik egy kép minek lájkoljam? Ha nem teszem hirtelen nem tetszik or what? Jójójó persze valami vicces postot akár vagy képet. De szivecskézni minden random bulát, hát dikk... vágod ez kvázi ez olyan mintha pofátlanul a csajod előtt néznél más nőket, csak ez már a virtuális verzió.
2017. dec. 23. 22:50
Kapcsolódó kérdések: