Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajcsat az ágya mellett. Megcsal?
-Távkapcsolatban élünk, hétvégente találkozunk. Korábban hosszabb hétvégekre, ez lerövidült miattam, de nem is ez a lényeg.
-Mostanában többet találkozik a barátaival, eddig rengeteget beszéltünk, ez viszont ellenőrizetlen idő és pénzköltés. Azért fura, mert eddig szinte állandóan beszéltünk (ő akart), most pedig mindig van valami, ami miatt ne tudunk túl sokat, valamit intéz stb. Nem érzem annyira, hogy szeretne általában, amikor találkozunk, elfelejt készülni arra, hogy találkozunk stb.
-Túlórázik, akkor dolgozik, amkor találkozhatnánk, máskor meg csak úgy szabadnapot vesz ki és otthon döglődik, mert nincs kedve bemenni.
Új telefonja van, ezzel magyarázza, hogy ez az új magától általában privát számként jelzi ki, amikor hív (tehát lerejti a számot, hogy ne ismerjék fel vagy ő vagy a teló), ilyenkor szólok neki, hogy állítsa vissza, de fél nap sem telik el és már megint... és nem is egyből állítja át. A telefonját előlem nem dugdossa, fbt is direkt megnyitva hagyja stb., de nyilván előre tudja, hogy mikor találkozunk, ki tudna törölni meg letiltani mindent, mindenkit. Szóval én nem nézek bele. Sokszor van, hogy "véletlenül" leteszi a telefont, vagy megszakad a vonal stb. és utána nem is hív vissza, amíg nem keresem.
A lényeg, hogy voltam nála és előtte nem néztem körül, de kerestem valamit a táskámban, de nem találtam és ezért az egész tartalmát kiborítottam az ágyára. Ez volt délelőtt. Délután ő vett észre egy hullámcsatot a szőnyegen. Nem az enyém. Más nő nem járt a szobájában elvileg. Lehetőségek: -az anyja hagyta ott fél éve, mikor beköltözött, de azt nem hiszem
-a lakótárs barátnője bement valamiért a szobába, mikor nem voltunk ott és kiesett
-mind a ketten szoktunk hullámcsatokat meg mindenféle vackot felszedni az utcán, és ezeket, bevallom én sem ismerem fel, úgyhogy lehet, hogy a táskámból esett ki, de én azt az ágyra öntöttem, nem a földre...
-van valakije
Azzal védekezik, hogy mivel én észre sem vettem a csatot, miért a szemem láttára tette volna el, biztos megvárta volna, amíg kimegyek, ha másik csaj van a dologban, mivel így ez gyanús, felhívta rá a figyelmet és az hiba lett volna.
Eddig sokkal többet törődött velem, de lehet, hogy ez csak az idő múlása, nem tudom. Mindig nagyon őszinték voltunk egymáshoz, de egy ideje több apróbb dologban is hazudott vagy csak 2-3 héttel később mondta el, mondván, hogy kiakadnék rajta és egyre jobbak a színészi-hazudási képességei.
Persze most összeszedtem mindent, ami gyanús, apróságokat, úgyhogy eleve egy eltúlzott képet fogtok kapni.
Szerintetek?
Beszéltem vele erről, szerinte nevetséges, hogy ezen aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!