Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi a szex a kapcsolatotokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a szex a kapcsolatotokban/házasságotokban? Megcsalás?

Figyelt kérdés

Gyerek van? Megcsaláson elgondolkodtatok már,esetleg meg is történt?

Korotok?

A párommal az utóbbi időben ritkultak az együttléteink,arra hivatkozik,hogy fáradt. Heti 2-3 alkalom max. Azelőtt minden nap kívánt.

Én 25N ő 28F

2017. dec. 19. 14:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Kevés

2

Én is gondolkodom rajta

2017. dec. 21. 00:26
 22/28 anonim ***** válasza:
1 gyerek van, a gyerek előtt heti 3-4 szex volt. Gyerek után heti 1x majd havi 2x es egyre jobban ritkult. Nem miattam, én nagyon szerettem volna de a férjem talált magának szeretőt, aki elég jól lefárasztotta, mint utólag kiderült.
2017. dec. 21. 07:31
 23/28 anonim ***** válasza:
1 gyerek 👶 van és heti egyszer vagyunk együtt 🙁
2017. dec. 21. 12:48
 24/28 anonim ***** válasza:
93%

A megcsalás segít egy rossz kapcsolaton, vagy mi? :'D

Véletlenül se beszélgetés, orvos, terápia, szexuálpszichológus, neem, egyből rohanjunk félrekúrni :'D

2017. dec. 21. 14:09
 25/28 János Gilján ***** válasza:
55%

24-es nem is sejted azt a sajnálatos tényt, hogy milyen mértékben terjed a felelősség hárítása félredugással, poliamóriával, intim masszőrökkel, meg hasonló nyalánkságokkal.

A kapcsolatért közösen dolgozni a pároddal kemény dió, ezért érdemes legalizálni, sőt reklámozni a mellékvágányokat. Pont most december 27-én megyek egy előadásra, amit a poliamóriáról tartanak, a "lehetetlen" monogámia ésszerű helyettesítési lehetőségéről.

Igyekszem kicsit belekötni majd az elhangzó gondolatokba, szerencsére interaktív előadás lesz. Ha szeretnél csatlakozni és közösen kiállni a monogámia mellett, írj rám PÜ-ben és mehetünk együtt...

2017. dec. 21. 14:18
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában már csak heti egy hancúr van.

A gyerekeink nagyok már, mind veri a 30-at.

Megcsalás 40 fölött részemről előfordult néha.

58F/56N

U.I.: Jani, ha tudsz, szerezz egy videót az előadásról. Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, pedig 27-én Mo-on tartózkodtam.

2017. dec. 31. 18:01
 27/28 János Gilján ***** válasza:

Sajnos nem tudtam elmenni, az ünnepi káosz átírta a terveimet... :(

Viszont az én december 6.-i előadásom megtekinthető itt: [link]

2018. jan. 2. 07:04
 28/28 anonim ***** válasza:
Heti 4- 5, plusz maszti
2022. jan. 4. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!