Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a szex a kapcsolatotokban/házasságotokban? Megcsalás?
Gyerek van? Megcsaláson elgondolkodtatok már,esetleg meg is történt?
Korotok?
A párommal az utóbbi időben ritkultak az együttléteink,arra hivatkozik,hogy fáradt. Heti 2-3 alkalom max. Azelőtt minden nap kívánt.
Én 25N ő 28F
A megcsalás segít egy rossz kapcsolaton, vagy mi? :'D
Véletlenül se beszélgetés, orvos, terápia, szexuálpszichológus, neem, egyből rohanjunk félrekúrni :'D
24-es nem is sejted azt a sajnálatos tényt, hogy milyen mértékben terjed a felelősség hárítása félredugással, poliamóriával, intim masszőrökkel, meg hasonló nyalánkságokkal.
A kapcsolatért közösen dolgozni a pároddal kemény dió, ezért érdemes legalizálni, sőt reklámozni a mellékvágányokat. Pont most december 27-én megyek egy előadásra, amit a poliamóriáról tartanak, a "lehetetlen" monogámia ésszerű helyettesítési lehetőségéről.
Igyekszem kicsit belekötni majd az elhangzó gondolatokba, szerencsére interaktív előadás lesz. Ha szeretnél csatlakozni és közösen kiállni a monogámia mellett, írj rám PÜ-ben és mehetünk együtt...
Mostanában már csak heti egy hancúr van.
A gyerekeink nagyok már, mind veri a 30-at.
Megcsalás 40 fölött részemről előfordult néha.
58F/56N
U.I.: Jani, ha tudsz, szerezz egy videót az előadásról. Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, pedig 27-én Mo-on tartózkodtam.
Sajnos nem tudtam elmenni, az ünnepi káosz átírta a terveimet... :(
Viszont az én december 6.-i előadásom megtekinthető itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!